Γιώργος Τράγκας: Εκεί αποτιμήθηκε συνολικά η περιουσία του δημοσιογράφου – Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά – «Άφαντα» 30 εκατ. ευρώ

Γιώργος Τράγκας: Εκεί αποτιμήθηκε συνολικά η περιουσία του δημοσιογράφου – Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά – «Άφαντα» 30 εκατ. ευρώ

Οι δικαστικοί λειτουργοί θα ερευνήσουν από πού προέκυψε όλη αυτή η περιουσία του δημοσιογράφου.

Έχουν περάσει μήνες που ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή. Παρά ταύτα ακόμη άκρη δεν έχει βρεθεί με την αμύθητη περιουσία του εντός και εκτός συνόρων. Είναι χαρακτηριστικά πως επί της ουσίας ακόμη προστίθενται δεδομένα σε αυτή τη σύνθεση εξίσωση, δείγμα της πολυπλοκότητας της κατάστασης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», αυτή τη στιγμή η συνολική περιουσία του Γιώργου Τράγκα έχει φτάσει να αποτιμάται στα 140 εκατομμύρια ευρώ. Ράβδοι χρυσού ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Καταθέσεις σε τράπεζες της Αμερικής και του Μονακό. Και ένα δίκτυο real estate με πολυτελή σπίτια στις πιο ακριβές γειτονιές του κόσμου. Τέσσερα ακίνητα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεντ Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο. Ο δημοσιογράφος είχε στην κατοχή και από ένα διαμέρισμα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και το Μανχάταν. Πρόκειται για «φιλέτα» σε περιοχές πολύ ακριβές. Οι δικαστικοί λειτουργοί θα ερευνήσουν από πού προέκυψε όλη αυτή η περιουσία του δημοσιογράφου. Θυμίζουμε ότι η περιουσία του έχει δεσμευθεί.

Διαβάστε επίσης: Καρτέλ ναρκωτικών εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ: Κατασχέθηκε ένας τόνος χασίς – Πάνω από 4 εκ. ευρώ η αξία

Προχθές στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου είχαν κληθεί να παρευρεθούν οι δυο γιοι (Γιάννης και Φρέντυ) και η σύζυγος του Μαρία Καρρά, για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο. Στη δικαστική αιθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά. Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα». Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, κ. Θεόδωρο Μαντά, ενώ έχουν οριστεί εκ νέου πραγματογνώμονες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά. Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων τα οποία «καίνε» τη Μαρία Καρρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ