VARάει στο κεφάλι το σεμινάριο: Ο κούκος… αηδόνι στο Πάρκο

VARάει στο κεφάλι το σεμινάριο: Ο κούκος… αηδόνι στο Πάρκο

Ο «Παράγκας» αναρωτιέται ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του σεμιναρίου για το VAR και απαντάει μόνος του...

Είναι ξεκάθαρο πως στην ΕΠΟ λεφτά υπάρχουν. Για ξόδεμα, για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους. Για να δικαιολογούν την παρουσία τους. Διοργανώνουν σεμινάριο για το VAR στα γραφεία. Χωρίς να υπάρχει λόγος να γίνει τώρα.

Στη Super League βρίσκονται αυτή τη στιγμή 24 διαιτητές. Πόσοι από αυτούς θα είναι στον πίνακα του επόμενου πρωταθλήματος; Ακούγεται περίπου οι μισοί. Ο Ευαγγέλου, ο Παπαπέτρου και ο Καλογερόπουλος ζουν στην Αθήνα. Ο Τσαμούρης στον Πειραιά. Οι υπόλοιποι 20 θα έρθουν από την επαρχία. Που σημαίνει έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης. Ποιος θα πληρώσει; Ο Κουκουλάκης, ο Τριτσώνης, ο Περέιρα; Όχι.

Ποιος είναι ο λόγος να εκπαιδευτούν τώρα στο σύστημα οι διαιτητές που σε λίγους μήνες μπορεί να υποβιβαστούν στη Football League; Που μπορεί να μην είναι σε κανένα πίνακα; Αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν δεν πρέπει να παρακολουθήσουν αντίστοιχο σεμινάριο; Κανονικά πρέπει να βγουν οι επόμενοι πίνακες και τότε να γίνει το σεμινάριο. Το καλοκαίρι, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Όχι πριν τελειώσει το προηγούμενο.

Έρχεται ο Ελερέι. Ο Άγγλος. Για να διδάξει. Με γεια του και χαρά του. Πρέπει να φάει ο άνθρωπος, να κοιμηθεί κάπου και να πάρει την αμοιβή του. Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Τα μέλη της ΚΕΔ; Όχι. Ανεβαίνει το εξοδολόγιο.

Γιατί λοιπόν γίνεται όλο αυτό το… γλέντι; Απλά για να δείξουν στον Βορρά ότι κάτι κάνουν με το VAR. Για να ηρεμήσει λίγο. Για να τον παραμυθιάσουν. Πάλι; Ναι, πάλι. Αφού γουστάρει να πληρώνει. Να του χαλάσουν το χατίρι;

Πρέπει όμως παράλληλα να φανεί ότι έχει αντικείμενο ο Κουκουλάκης. Πήγε πρόσφατα σε σεμινάριο για το VAR στο Λονδίνο. Μαζί με τον Χολέβα, τον δικηγόρο που έχει βάλει ο Βασιλειάδης στην ΕΠΟ. Άλλα έξοδα αυτά. Όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά. Βρέθηκαν στην Αγγλία για το VAR και τώρα έρχεται Άγγλος εδώ. Πώς λέγεται αυτό; Αλλαξ’ ο κολιές κι έγινε βραχιόλι…

Ο κούκος αηδόνι έχει κοστίσει στην ΕΠΟ αυτό το πρότζεκτ και ακόμη είναι στη θεωρία. Στους τίτλους αρχής. Ο Κολιολιός πρέπει να έχει πάρει «φωτιά» αυτές τις ημέρες στο λογιστήριο. Δεν θα προλαβαίνει να κλείνει εισιτήρια και να ασχολείται με τα τιμολόγια. Όσο υπάρχουν λεφτά δεν πρόκειται να σταματήσει το φαγοπότι. Αλίμονο τι θα συμβεί μόλις αδειάσει το ταμείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ