Είναι ο Μπέος ο καλύτερος αιμοδότης του «Τίγρη»;

Είναι ο Μπέος ο καλύτερος αιμοδότης του «Τίγρη»;

Ο Πάολο Φερνάντες παίρνει νωρίτερα τον δρόμο για την ΑΕΚ. Ο τρίτος παίκτης παίκτης που ακολουθεί το δρομολόγιο Βόλος-Σπάτα. Εχουν γίνει συνήθεια τα πάρε-δώσε ανάμεσα στον Μπέο και τον Μελισσανίδη...

Φρέσκια είδηση. Χθες είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Πάολο Φερνάντες αποχαιρέτησε τον Βόλο και ετοιμάζεται να κατηφορίσει προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστό εδώ και καιρό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Απλά, πάρθηκε η απόφαση να φορέσει νωρίτερα τα κιτρινόμαυρα, ακολουθώντας και τη μίνι προετοιμασία της Ενωσης στην Ολλανδία (27/11-5/12). Κάπως έτσι, ο Ισπανός δε θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Βόλου στα δύο ματς μετά και την ολοκλήρωση του Μουντιάλ (κόντρα σε Αστέρα και ΑΕΚ).

Αλλο όμως είναι το θέμα μας. Το πάρε-δώσε του Αχιλλέα Μπέου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρόεδρος, Δήμαρχος και στον ελεύθερο του χρόνο και μεταφραστής, είναι ο καλύτερος «φίλος» του «Τίγρη». Δεν το λέμε εμείς. Η ιστορία το έχει δείξει. Οι πιο πολύτιμοι παίκτες του Βόλου, αργά ή γρήγορα κουνάνε μαντήλι, με τον προορισμό τους να είναι λίγο-πολύ γνωστός.

Ο Πάολο Φερνάντες δεν είναι ο πρώτος που θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Βόλος-Σπάτα. Και από ότι φαίνεται, δε θα είναι και ο τελευταίος. Την αρχή την είχε κάνει ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Πέρυσι το καλοκαίρι, που οι «κιτρινόμαυροι» βρισκόντουσαν στην αναζήτηση ενός σέντερ μπακ και μάλιστα είχαν καταλήξει στον Δημήτρη Γούτα, άλλαξαν τελικά γνώμη και πήραν τον Έλληνα αμυντικό από τους Θεσσαλούς. Αυτό ήταν το πρώτο deal ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Αχιλλέα Μπέο. 31 συμμετοχές έχει καταγράψει με τα κιτρινόμαυρα ο νεαρός στόπερ και συνεχίζει.

Τη σκυτάλη από τον Μήτογλου πήρε τον εφετινό Σεπτέμβρη ο Τομ Φαν Βέερτ, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Superleague. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων (;), ο Ολλανδός επιθετικός άφησε την ομάδα της Μαγνησίας, καταλήγοντας στην κιτρινόμαυρη αγκαλιά. Μπέος και Μελισσανίδης έδωσαν τα χέρια και ο Ματίας Αλμέιδα πρόσθεσε άλλο ένα «όπλο» στη φαρέτρα του. Βέβαια, η ατυχία (θλάση) του χτύπησε την πόρτα, με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς. Κάπως έτσι, μετράει μόλις 28 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Ενωσης.

Γεράσιμος Μήτογλου, Τομ Φαν Βέερτ και τώρα, Πάολο Φερνάντες. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν χαλάει… χατίρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι καλός φίλος και το αποδεικνύει με πράξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ