Στοίχημα : Φαβορί για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Στοίχημα : Φαβορί για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τους παρόχους του στοιχήματος * Ο τζίρος του Ολυμπιακός – Κέρκυρα και οι σημερινές κινήσεις.

Εμβόλιμες αγωνιστικές και διοργανώσεις Κυπέλλου διεξάγονται από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη στην Ευρώπη. Ανάμεσά τους έχουμε και τις ημιτελικές ρεβάνς της εν λόγω διοργάνωσης στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται σήμερα τον Πανιώνιο, τον οποίο είχε νικήσει 3-1 στη Νέα Σμύρνη στις 28 Φεβρουαρίου. Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο τη Λάρισα, από την οποία είχε χάσει 2-1 στη θεσσαλική πόλη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών, ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να σφραγίσει την πρόκριση και η Ένωση να κάνει ανατροπή. Με βάση αυτά λοιπόν, οι «μπουκ» χαρακτηρίζουν φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου τον «Δικέφαλο» του Βορρά με τιμές που δεν ξεπερνούν το 1,80.

Οι «κιτρινόμαυροι» ακολουθούν στο 2,20, η ΑΕΛ στο 12,00 και οι «κυανέρυθροι» στο 100,00.

Από τα παραπάνω δεν προκύπτει κάποια στοιχηματική ευκαιρία. Το 1,80 του ΠΑΟΚ είναι ανεπαρκές, εκτός κι αν κάνει τη μεγάλη έκπληξη η Λάρισα. Σε περίπτωση που τα πράγματα στα ημιτελικά εξελιχθούν όπως αναμένονται, οι Θεσσαλονικείς δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρονται σε τελικό στο 1,80. Παραπάνω θα έχουν. Και η ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάτω από 2,20.

Τι θα κάναμε λοιπόν στοιχηματικά με αυτούς; Over 2,5 και στους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς, και στο σημερινό και στον αυριανό.

Τα στοιχηματικά του Ολυμπιακού

Όπως σημειώσαμε και στο χθεσινό μας κείμενο, οι «ερυθρόλευκοι» δέχονταν ποντάρισμα από το πρωί και οι πάροχοι του στοιχήματος διόρθωναν τις λανθασμένες αποδόσεις που είχαν ορίσει από την περασμένη Πέμπτη. Το 1,33 (και βάλε) μετατράπηκε το μεσημέρι σε 1,17 και το απόγευμα σε 1,08. Το Over έπεσε στο 1,35 από το 1,60.

Τη στιγμή της έναρξης το ανταλλακτήριο της betfair έδειχνε στα 1-2-Χ να έχουν τοποθετηθεί σχεδόν 150.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 128.000 και κάτι παραπάνω ήταν πάνω στον άσο (86% χονδρικά). Πρόκειται για το ματς με το μεγαλύτερο ποντάρισμα της ημέρας πίσω από το Γουέστ Χαμ – Στόουκ της Πρέμιερ Λιγκ. Και το μοναδικό του ελληνικού πρωταθλήματος που είχε τζίρο μεγαλύτερο από το παιχνίδια της Λαμίας με τον Απόλλωνα. Και το απόλαυσε ο κόσμος και στοιχηματικά. Γι’ αυτό η μπάνκα έκλεισε στα 390.052 ευρώ μέσω βέβαια και του live. Να σημειωθεί τα Δευτεριάτικα παιχνίδια με εμφανές φαβορί συγκεντρώνουν πάντα πολύ μεγάλους τζίρους. Ειδικά στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης μετά το 3-1, η απόδοση του Ολυμπιακού είχε πέσει στο 1,01. Και συνέχισαν να την ποντάρουν σωρηδόν μέχρι να κλείσει οριστικά με τη διαμόρφωση του 4-1. Σκεφτείτε πόσο μεγάλη χασούρα έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να ποντάρουν το καθετί που μπορούσε να δώσει κάτι.

Δυνατά σημεία αναζητά η παικτική στοιχηματική υφήλιος. Σημεία με μεγάλο ποσοστό πιθανοτήτων να επιβεβαιωθούν. Και από την Παρασκευή ελάχιστες πολυσυζητημένες επιλογές είχαν την επιθυμητή έκβαση.

Σήμερα;

Πέραν του Over 2,5 στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, δίνουμε βάση στην πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου. Καλείται να αποκλείσει τη Λεβερκούζεν στη Μπάι Αρένα. Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο οι Βαυαροί συνέτριψαν 5-1 τη Γκλάντμπαχ με τους αναπληρωματικούς.

Και ένα μικρό από την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Η προερχόμενη από 7 ήττες Μπέρι διεκδίκησε την τελευταία της πιθανότητα να διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες παραμονής το Σάββατο. Τα έδωσε όλα και τελικά υπέκυψε με 3-2 στη Νορθάμπτον. Έχασε βαθμούς, ελπίδες και ψυχικά αποθέματα. Τώρα ένας Θεός ξέρει με τι διάθεση να πάει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ντονκάστερ (χρειάζεται μερικούς βαθμούς ακόμα για να σωθεί και μαθηματικά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ