Κέικ, σουβλάκια και… κηδεία

Κέικ, σουβλάκια και… κηδεία

Ωραία εκδήλωση το διαιτητικό σεμινάριο για το VAR. Ξεκίνησε στις δέκα και ο Έλερει σφύριξε τη λήξη στη μία και μισή. Αυτό ήταν. Εκπαιδεύτηκαν σε τρεις ωρίτσες. Είναι πλέον πανέτοιμοι.

Όλα τα είχε ο μπαξές. Το διαιτητικό σεμινάριο για το VAR άρχισε στις δέκα το πρωί. Στο Πάρκο. Στην έντεκα και μισή έγινε το μπρέικ. Το διάλειμμα. Οι διαιτητές βρήκαν έξω από την αίθουσα και αντίκρισαν πιατέλες με κέικ. Είχε και χυμό. Τα τίμησαν δεόντως.

Μετά ξαναμπήκαν μέσα. Στις δώδεκα. Στην μία και μισή τέλεψε η ιστορία. Ο Έλερει σφύριξε την λήξη. Αυτό ήταν. Εκπαιδεύτηκαν για το VAR. Σε τρεις ωρίτσες. Είναι πλέον πανέτοιμοι. Το σύστημα δεν έχει εγκατασταθεί. Δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί αυτό αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Τα παιδιά είχαν πεινάσει. Μεσημέριασε. Όμως οι διοργανωτές είχαν προνοήσει. Τους περίμεναν χοιρινά σουβλάκια. Εκεί που πριν ήταν το κέικ. Πήρε ο καθένας το πιατάκι του και άρχισε να …φορτώνει. Αμάσητα πήγαν κάτω. Με την βοήθεια αναψυκτικών.

Όμως τέσσερα παλικάρια είχαν τις μαύρες τους. Δεν τους συγκίνησαν τα εδέσματα. Ο Χαράλαμπος, ο Σταύρος, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος. Τους έχουν ζώσει τα φίδια. Διαβάζουν και ακούν συνεχώς ότι θα τελειώσουν σύντομα. Μόνο ο Μάνταλος μιλούσε λίγο. Ο Καλογερόπουλος, ο Αρετόπουλος και ο Κομίνης θύμιζαν …κηδεία.

Η εικόνα ήταν στενάχωρη. Ειδικά του Κομίνη που έχει αφήσει γένια. Αγνώριστος είναι πλέον ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασε από εκείνη την βραδιά στην Τούμπα. Ήταν συνεχώς δίπλα στον Καλογερόπουλο. Αχώριστο δίδυμο. Σαν να βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ.

Την καλημέρα του στα ελληνικά είπε σε όλους τους διαιτητές ο Περέιρα που τους χαιρέτησε δια χειραψίας. Ο Μαρίν μίλησε με ελάχιστους. Με όσους έχει προλάβει να μάθει. Τον Σιδηρόπουλο και τον Παπαπέτρου. Με τους άλλους διεθνείς δεν ασχολήθηκε. Κάτι θα έχει ακούσει ο Ισπανός. Δεν μπορεί.

Ωραία εκδήλωση ήταν τελικά αυτή. Σαν πάρτι. Ο Έλερει πάντως απόρησε που τον έφεραν μόνο για τρεις ώρες. Νόμιζε ότι θα γινόταν σοβαρό εκπαιδευτικό σεμινάριο. Δεν τον χάλασε βέβαια με τα φράγκα που πήρε. Αν είχε και πίτα το σουβλάκι θα ήταν πιο νόστιμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Και για …εξυγίανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ