Ανατροπή – εξπρές! Δεν είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός (pics)

Ανατροπή – εξπρές! Δεν είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός (pics)

Μέσα σε δύο αγωνιστικές οι πράσινοι από τεράστιο φαβορί ανάγκασαν τους book να αλλάξουν δραματικά τις αποδόσεις.

Το… τρένο του Παναθηναϊκού έχει μείνει από «κάρβουνο» με την αγωνιστική πτώση της ομάδας να είναι εμφανέστατη στα δύο ματς πρωταθλήματος μετά την διακοπή του Μουντιάλ.

Ένας Παναθηναϊκός που είχε δημιουργήσει μια διαφορά 8 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και 12 από τον Ολυμπιακό και είχε αναγκάσει τους book να τον δίνουν ως τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με αποδόσεις γύρω στο 1.80!

Last year όμως αυτά… Με το 2023 να έρχεται και την πρώτη του αγωνιστική να είναι στις 3-4 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός μπορεί να παραμένει πρώτος με το +4 από την ΑΕΚ και το +10 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όμως έχασε την εμπιστοσύνη των book και όχι μόνο.

Έχουμε ήδη ανατροπή στις αποδόσεις με τον Παναθηναϊκό να παραμένει με την καλύτερη απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά να μην είναι μόνος του!

Ενδεικτικό είναι το δείγμα τριών μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών που προσφέρουν τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ στην ίδια ακριβώς απόδοση! Σαν να μην υπάρχει το -4 δηλαδή, βλέποντας προφανώς ότι από την μια ο ΠΑΟ χωλαίνει και από την άλλη η ΑΕΚ πηγαίνει… τρένο.

Στο 2.25 με 2.30 προσφέρεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος τόσο για τον ΠΑΟ όσο και για την ΑΕΚ την ώρα που έχουμε καλύτερες αποδόσεις και για τον Ολυμπιακό που μείωσε στους 10 και αν δεν είχε «αυτοκτονήσει» στα Γιάννενα θα είχε πλησιάσει ακόμη περισσότερο αναγκάζοντας δεδομένα τους book να τους βάλουν πιο γερά στο κόλπο.

Από 5.50 έως 7 προσφέρεται ο Ολυμπιακός για πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να είναι πολύ μακριά από 12 απόδοση έως 21.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ