Όταν ο Βιεϊρίνια έπαιζε βόλεϊ στην Λαμία… (vid)

Όταν ο Βιεϊρίνια έπαιζε βόλεϊ στην Λαμία… (vid)

Ένα από τα… αριστουργήματα της «εξυγίανσης» έρχεται ξανά και ξανά στη μνήμη όλων κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λαμία…

Τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου και τα 7… αριστουργήματα της «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν και η αλήθεια είναι πως ο αριθμός 7 είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις «ομορφιές» που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα από την εποχή του «δικού μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου και έπειτα.

Βλέπετε το «μενού» της… εξυγίανσης έχει ποικιλία. Αν έπρεπε να διαλέξουμε το top-3;

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα» του Άγιαξ (pics & vids)

Σας βάζω δύσκολα ε; Μα, για αυτό είναι στη ζωή σας ο Βασίλης ο Δεκάρικος, για να σας βάζει διλήμματα που θα σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά. Θα σας ανοίξει τα μάτια (σ.σ. με την καλή έννοια), θα σας δώσει «μασημένη τροφή», θα κάνει αποκαλύψεις, θα σας θυμίσει μεγάλες και ένδοξες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και να που βλέποντας το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο. Λαμία-ΠΑΟΚ λέει το πρόγραμμα και πώς να μην το θυμηθείς;

Το αριστούργημα που έλεγα πιο πάνω, αυτό που δεν μπορεί να μην είναι στο Top-3 της… εξυγίανσης! Και ως εκ θαύματος δεν υπάρχει και Σιδηρόπουλος στην ιστορία! Ο Τσαμούρης σε δεύτερο αντρικό ρόλο, ο Βιειρίνια σε πρώτο! Και τι ρόλο! Μαγικό! Ονειρεμένο!

Ήταν 3 Δεκεμβρίου 2018, το σωτήριο έτος που όλοι οι πλανήτες είχαν έρθει στην ίδια ευθεία και είχαν μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε κράμα Ρεάλ, Λίβερπουλ και Αργεντινή του Μέσι στο Κατάρ. Τότε που δεν υπήρχε VAR στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε που ο ΠΑΟΚ του Ιβάν του Σαββίδη πάλευε (sic) ξανά να πάρει (επιτέλους) ένα πρωτάθλημα.

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική με τύμπανα σχεδόν αγωνίας) ο Αντρέ ο Βιειρίνια μας πρόσφερε ένα αριστούργημα που θα μείνει στον αιώνα των αιώνων, Αμήν!

Μια «ομορφιά» βγαλμένη από τα καλύτερα σενάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αντρέ έφερε το ποδόσφαιρο δίπλα στο βόλεϊ και στο γήπεδο της Λαμίας γράφτηκε ιστορία. Στο 11΄όταν ο Επστάιν έπειτα από κόρνερ σούταρε μέσα από την περιοχή. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε το χέρι του, και απέκρουσε το… καρφί του παίκτη της Λαμίας. Ο Τσαμούρης, ο διαιτητής καλέ, ήταν δίπλα, αλλά μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ποιος είναι αυτός για να χαλάσει ένα από τα 7 (και βάλε) αριστουργήματα της… εξυγίνασης; Ντροπή και να το σκέφτεστε!

Τέσσερα χρόνια και ένα μήνα και κάτι μέρες μετά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά στην Λαμία. Ο Βιειρίνια έμεινε στη Θεσσαλονίκη και η ευκαιρία για ένα deja vu χάθηκε. Εκτός και αν πάρει άλλος τον ρόλο του Αντρέ. Ποτέ δεν ξέρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ