Η Στρασμπούρ εγκατέλειψε την κούρσα για Ρέαμπτσιουκ: Τα 2,6 εκατ ευρώ και η στροφή στον Έντουαρντ Σομπόλ της Μπριζ

Η Στρασμπούρ εγκατέλειψε την κούρσα για Ρέαμπτσιουκ: Τα 2,6 εκατ ευρώ και η στροφή στον Έντουαρντ Σομπόλ της Μπριζ

Έπειτα από δύο προτάσεις στον Ολυμπιακό, η Στρασμπούρ ψάχνει άλλου για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και την ενδεχόμενη αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Η Στρασμπούρ έπειτα απο δύο προτάσεις στους Ερυθρόλευκους για τον Μολδαβό φέρεται πως εγκατέλειψε την κούρσα και βάζει πλώρη για τον επόμενο της λίστας της: Τον Έντουαρντ Σομπόλ της Μπρίζ.

Γιατί οι Γάλλοι αναζητούν αλλού τη λύση στον μεταγραφικό αυτό γρίφο; Μα φυσικά διότι ο Ολυμπιακός είναι ένα club που αν μη τι άλλο «ξέρει» να βάζει τους όρους του στο τραπέζι. Η Στρασμπούρ στη δεύτερη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε για τον 25χρονο μπακ φέρεται να έφτασε ως τα 2,6 εκατ ευρώ συν bonus αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι όντας ενεργοί στην αγορά προφανώς και το συζήτησαν, κοστολογούν όμως τον παίκτη «ψηλότερα». Άρα λοιπόν παρά το γεγονός ότι βρίσκονται και εκείνοι σε συζητήσεις για την απόκτηση αριστερού μπακ, έμειναν σταθεροί στις οικονομικές αξιώσεις τους. Η ομάδα που παραχώρησε τα τελευταία δέκα χρόνια τρεις αριστερούς μπακ σε Ιταλία (Χολέμπας-Ρόμα), και Αγγλία (Μαζουακού-Γουέστ Χαμ, Τσιμίκας-Λίβερπουλ) μάλλον γνωρίζει καλά τους όρους με τους οποίους διεξάγονται τέτοιες συζητήσεις.

Ο Ρέαμπτσιουκ πάντως έχει προκαλέσει δεδομένα και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Για τη Μπολόνια είναι γνωστό –με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι μπορούν να φτάσουν ως τα 4,5 εκατ ευρώ για τον 25χρονο-, εσχάτως κυκλοφορεί ένα σενάριο για τη Στουτγάρδη ενώ από κύκλους ατζέντηδων υπάρχει αναφορά και στη Σαμπντόρια (που πάντως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αυτόν τον καιρό).

Και όσο για την Στρασμπούρ: Είπαμε πως η πληροφορία είναι συγκεκριμένη. Ο Έντουαρντ Σομπόλ της Μπριζ είναι ο νέος της στόχος. Ο 27χρονος Ουκρανός (με ισάριθμες συμμετοχές με το εθνόσημο) που οι Βέλγοι απέκτησαν από τη Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2021. Μια επιλογή που δεν μοιάζει πολύ με τον Ρέαμπτσιουκ (ύψος 1,87 και ουσιαστικά με ένα ποδοσφαιρικό προφίλ που παραπέμπει σε μπακ-στόπερ) αλλά που προφανώς ταιριάζει στην αναζήτηση της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ