Κι όμως: «Ο ΠΑΟΚ έκανε και μεταγραφή στόπερ από την Ελλάδα» (vids)

Κι όμως: «Ο ΠΑΟΚ έκανε και μεταγραφή στόπερ από την Ελλάδα» (vids)

Χαμός στα social media με το βίντεο του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται και μαζί τα διαιτητικά λάθη. Χθες, στους Ζωσιμάδες οι Τσαγκαράκης και Τζοβάρας έκλεισαν τα μάτια στο χέρι του Κουρμπέλη και έδωσαν πέναλτι, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Μια μέρα νωρίτερα, στην Τούμπα και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης έκανε το… αμίμητο, προκαλώντας την οργή των Κρητικών.

Διαβάστε επίσης: Πόσους βαθμούς έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από τα πέναλτι και τις αποβολές

Στο 61ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα και πήγαν να βγουν ταχύτατα στην κόντρα με μια μακρινή μπαλιά, αλλά ο Δημήτρης Καραντώνης έκοψε την αντεπίθεση των Κρητικών, δίνοντας φάουλ υπέρ του ΟΦΗ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μανδά.

Ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας όπως φαίνεται από το ριπλέι, έβγαινε απέναντι από τον Κοτάρσκι, αλλά… λογάριαζε χωρίς τον Καραντώνη, που σταμάτησε τον επιθετικό του ΟΦΗ και γύρισε τη φάση, βάζοντας τέλος στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Μια φάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με πολλούς χρήστες των social media να σχολιάζουν το βίντεο και την απόφαση του Δημήτρη Καραντώνη να κόψει την αντεπίθεση του ΟΦΗ και να γυρίσει πίσω τη φάση για φάουλ υπέρ των Κρητικών.

«Ο ΠΑΟΚ τελικά έκανε και μεταγραφή αμυντικού», έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους χρήστες στο Twitter», ενώ κάποιοι άλλοι έγραψαν ότι η συγκεκριμένη φάση θα πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτησίας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Και από άλλη λήψη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ