Η μεζούρα έκανε ήδη ζημιά: Αλλοίωσε τον αποψινό ημιτελικό του κυπέλλου

Η μεζούρα έκανε ήδη ζημιά: Αλλοίωσε τον αποψινό ημιτελικό του κυπέλλου

Και αυτό δεν μπορεί να το πάρει πίσω, κανένας δικαστής και καμιά απόφαση.

Εκδικάστηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό της Super League, η υπόθεση «ΑτρόμητοςΑΕΚ» και όπως ενημερωθήκατε ήδη η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα.

Αύριο οι δικηγόροι καταθέτουν υπομνήματα, έπειτα είναι Σαββατοκύριακο άρα τα σπουδαία αναμένονται αργότερα. Η πρώτη απόφαση για την τύχη ενός ματς-φάντασμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Δώστε μας το ματς στα χαρτιά»

Μιας σκοτεινής ιστορίας που ήδη έχει πλήξει σημαντικά το προφίλ της Super League. Γίναμε viral ξανά. Αυτή τη φορά γιατί μια ομάδα προσπαθεί να κερδίσει στα χαρτιά μια νίκη, έχοντας για όπλο μια μεζούρα!

Συμφωνούν σχεδόν όλοι βεβαίως ότι αποκλείεται αυτή η υπόθεση να «περάσει». Εκτιμούν ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία και έστω και με καθυστέρηση θα διατηρηθούν τα προσχήματα και η ιδέα ότι παρακολουθούμε ένα κανονικό πρωτάθλημα. Διότι αν η ΑΕΚ πάρει το ματς αυτό στα χαρτιά η αλλοίωση θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Μπορεί όντως ακόμη να διορθωθεί αυτή η ζημιά. Υπάρχει όμως και κάποια που ήδη είναι ανεπανόρθωτη. Η αλλοίωση του αποψινού ημιτελικού κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός την Κυριακή το βράδυ έπαιξε στην Τούμπα ένα ντέρμπι αίμα και άμμος. Επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τρεις τραυματίες (Μπιέλ, Χουάνγκ, Χάμες) εκ των οποίων θα πρέπει να περιμένουμε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν θα είναι απόψε στη διάθεση του προπονητή τους. Την ίδια ώρα, βράδυ Κυριακής οι παίκτες της ΑΕΚ χαλάρωναν από… ρεπουδάκι που βγήκε έξτρα.

Η ΑΕΚ έχει έντεκα μέρες να αγωνιστεί. Είναι δεδομένα πιο ξεκούραστη. Και αυτό της προσφέρει ένα προβάδισμα που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το επιβεβαίωσε άλλωστε χθες αυτό με τις δηλώσεις του και ο Μίτσελ.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι ο Μανούχος, η μεζούρα και ο Γιαννάκης στη «φυσούνα» το αποφάσισαν. Διότι το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ δεν έγινε. Και μάλιστα δεν έγινε και υπο συγκεκριμένες δύσκολες καιρικές συνθήκες που προφανώς θα απαιτούσαν μεγαλύτερη καταπόνηση από όλους.

Δεν ξέρω τι θα γίνει το βράδυ. Ούτε φυσικά τι θα συμβεί στη ρεβάνς. Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα μπορούσε εύκολα να είναι ο τελικός. Δεν είναι. Είναι ο ημιτελικός αμέσως μετά τη… μεζούρα. Και ήδη η ιστορία του έχει ξεκινήσει να γράφεται με τρόπο δυσάρεστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ