Πλάκα η Τίγρης στην Αρκούδα με τον Βάτσιο

Πλάκα η Τίγρης στην Αρκούδα με τον Βάτσιο

Με τα νεύρα του ΠΑΟΚ παίζουνε στην ΑΕΚ. Τον δικό τους Βάτσιο στέλνουνε στη Τούμπα για το ματς με τη Ξάνθη. Ο Παράγκας διαβάζει τους ορισμούς.

ΤΟ απόλυτο 50-50 στους ορισμούς της 28ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ, που θέλει να σώσει την Κέρκυρα, έβαλε στο ματς με τον Αστέρα τον Παπαδόπουλο. Η ΑΕΚ, που ενδιαφέρεται για τον Απόλλωνα, έστειλε στη Ριζούπουλη, τον Κατσικογιάννη, μπας και δεν γίνει το διπλό.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: Πλάκα κάνει η Τίγρης στη Ρωσική Αρκούδα. Τον Βάτσιο στέλνουν να σφυρίξει στην Τούμπα. Αυτόν που είχε δώσει το πέναλτι στο Λαμία-ΑΕΚ, για ανύπαρκτο φάουλ στον Λιβάγια, έξω από τη περιοχή. Του ιδίου λόχου, οι βοηθοί Βλάσσης, Βασιλόπουλος.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ: Ξεκούραστο μεροκάματο για τον Μάνταλο. Για να μη φωνάζει ο Τεβεκέλης ορίσανε πρώτο βοηθό τον Κούλα Χασάν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Για το «τρία στα τρία» πάει ο Πανιώνιος μπας και καβατζάρει την Ξάνθη στην 5η θέση και ο Ζαμάνης κάποιον άλλον θα ήθελε. Όχι τον Σιδηρόπουλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ: Έχει ανάγκη από ένα καλό παιχνίδι ο Κουτσιαύτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Εύκολο ματς, αλλά ο Μπλάνας μπορεί να τα μπερδέψει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Απόλλωνας έχει ενταχθεί στο μπλοκ του Χαλίφη του Νότου και ο Κατσικογιάννης θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην γίνει το διπλό.

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζήλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Χαλίφης του Βορρά θέλει να σώσει τη Κέρκυρα κι ο Παπαδόπουλος θα βοηθήσει μπας και γίνει ο άσσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ