Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην ΕΠΟ. Με αποδείξεις.

Ας είμαι πριν από όλα τίμιος και ειλικρινής. Δεν κάνω πλάκα με την ΕΠΟ. Είναι η ΕΠΟ της πλάκας άρα κάπου εκεί είναι που προκύπτει και το μπέρδεμα. Αναπόφευκτα.

Μια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που τα αρχικά της θα έπρεπε να είναι κάτι σε ΑΜΘΤΟΠ: Ανέκδοτο Με Θέμα Το Ποδόσφαιρο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην μπερδεύουν και τον κόσμο παριστάνοντας κάτι που δεν είναι.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Ιντάλγκο από τα αποδυτήρια: «Ο Θεός να μας βοηθήσει, είναι αθλητισμός δεν είναι πόλεμος…»

Ένα μπάχαλο που σήμερα φορά τα γιορτινά του διοργανώνοντας πάρτι μασκέ, με πλούσιους μεζέδες και θέμα «ντύσου ποδοσφαιριστής ή… ποδοσφαιρίστρια». Ναι, πάρτι μασκέ για την Τσικνοπέμπτη! Το τύπωσαν μάλιστα και σε πρόκληση επίσημη τα παλικάρια που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόσκληση που σου παραθέτω εδώ για να μην νομίζεις ότι υπερβάλλω.

Σκέφτηκαν πολλά αυτές τις ημέρες και οι δύο πλευρές. Και η ΕΠΟ του Τζακ του Φιλιππούση και η ΕΠΟ του Τάκη του Μπαλτάκου που απλά έχουν την υποχρέωση να συγκατοικούν στο πάρκο Γουδή.

Σκέφτηκαν σοβαρά για το «θέμα» του πάρτι μασκέ και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Η πλευρά του Μπαλτάκου ας πούμε θέλοντας να πικάρει τους απέναντι πρότεινε το πάρτι να έχει σαν θέμα «ντύσου απόφοιτος Λυκείου». Με δεδομένο όμως ότι οι περισσότεροι δεν ήξεραν πως γράφονταν το «απόφοιτος» δυσανασχέτησαν άρα ο πρόεδρος αναγκάστηκε να το αφήσει στην άκρη.

Η πλευρά του Τζακ πάλι απάντησε με πρόταση «ντύσου Δημοκράτης» και όπως ο καθένας καταλαβαίνει το χτύπημα θεωρήθηκε κάτω από τη μέση.

Κάποια στιγμή πήγαν να τα βρουν στο «ντύσου αρχιδιαιτητής» αλλά εκεί δεν είχαν στολές για όλους. Έχουν δώσει μια στον Μπένετ αλλά του την πήρε και αυτή ο Μάνταλος μαζί με τους ορισμούς και τους πίνακες της διαιτησίας. Και εκεί λοιπόν αδιέξοδο.

Για να μην τσακώνονται λοιπόν αυτές τις γιορτινές ημέρες, διότι τι να συγκριθεί με τη Τσικνοπέμπτη, αποφάσισαν προτρέψουν τους πάντες να ντυθούν «ποδοσφαιριστές ή ποδοσφαιρίστριες». Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη η στολή της θρυλικής Νταρντάνοβα με την οποία εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μουστάκας στο αριστούργημα «το μεγάλο ρουθούνι» έγινε must.

Τι θα ντυθούν ο Τζακ και ο Μπαλτάκος; Ότι τους λέει η καρδιά τους. Ακόμη και ποδοσφαιρικοί παράγοντες θα μπορούν. Πάρτι μασκέ είναι. Όλα επιτρέπονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ