Ο Ρονάλντο πίσω από τον… Μαρσέλο- Πρόταση της Αλ Νασρ στον Βραζιλιάνο

Ο Ρονάλντο πίσω από τον… Μαρσέλο- Πρόταση της Αλ Νασρ στον Βραζιλιάνο

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέθεσε πρόταση στον Μαρσέλο. Και…

Κριστιάνο Ρονάλντο καλεί Μαρσέλο. Και κάπου εδώ η εκπλήρωση μιας προφητείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ Νασρ έχει καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο μπακ που μετρά αντίστροφα για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Ναι, αντίστροφά. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Κόντρα σε όσα λέγονται και γράφονται εδώ και λίγη ώρα, δεν έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιο του με τους Ερυθρόλευκους. Υπάρχουν συζητήσεις. Δεν υπάρχει όμως ως εδώ κάποια συμφωνία.

Θα ακολουθήσει λοιπόν τον κολλητό του φίλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μαρσέλο; Θα γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας; Θα φανεί οριστικά στα επόμενα 24ωρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος τις συζητήσεις με την επόμενη ομάδα του, δεν της κάνει μέσω του ατζέντη του. Μιλά απευθείας ο ίδιος. Κάτι που ενισχύει το παραπάνω σενάριο.

Έχει ενδιαφέρον επίσης να δει κανείς και την ανάρτηση που έκανε ο Μαρσέλο στο Instagram πριν από λίγη ώρα. Μια ασίστ από τα παλιά, από τα χρόνια της Ρεάλ. Μια ασίστ στον Κριστιάνο Ρονάλντο: Εικόνα από το παρελθόν που ίσως δείχνει και το μέλλον. Αχώριστοι οι δύο τους στα χρόνια της Μαδρίτης. Και διόλου τυχαία από την πρώτη στιγμή που ο CR7 μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, άρχισε να ακούγεται ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να τον ακολουθήσει εκεί και ο Βραζιλιάνος μπακ.

Δεν αποκλείεται φυσικά ο Μαρσέλο να έχει και άλλη πρόταση στα χέρια του. Κάτι από τη Βραζιλία ας πούμε που επίσης δεν θα χρειάζονταν τη μεσολάβηση του ατζέντη του. Η φημολογία των τελευταίων ωρών όμως, αλλά και οι χειρισμοί του για την επιδίωξη του να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό βάζει στο κάδρο την Αλ Νασρ.

0 35χρονος άσος έχει καιρό τώρα μείνει εκτός διαδικασίας στον Ολυμπιακό. Τελευταία φορά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στις 8 Φλεβάρη, κάποια λεπτά στον Βόλο.

Δείτε το Insta Story του Μαρσέλο που «ανάβει» φωτιές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ