Ολυμπιακός: Τα δύο «κλειδιά» στο… ΣΕΦ του Μιλάνου!

Ολυμπιακός: Τα δύο «κλειδιά» στο… ΣΕΦ του Μιλάνου!

Μπροστά σε χίλιους οπαδούς του ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για την πρωτιά και ένα ακόμη βήμα προς το Κάουνας…

Βλέποντας την βαθμολογία εύκολα παρασύρεσαι. Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός, «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί 7 νικών, έχει ρεκόρ 18-7! Στην 15η θέση η Αρμάνι με 9-15, μια μόλις νίκη πάνω από τον προτελευταίο Παναθηναϊκό που νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες για είσοδο στην 8αδα.

Μια ομάδα που χτίστηκε με πανάκριβα «υλικά» για να πάει Φάιναλ Φορ και αν πέρσι το πλησίασε αλλά έπεσε πάνω στην Εφές, φέτος από νωρίς «χαιρέτισε». Μια απογοήτευση φέτος η ομάδα του Μεσίνα που συν τοις άλλοις έχει και σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Τράβηξε φωτογραφία από το βαγόνι 3 και κατέβηκε 15 λεπτά πριν τη σύγκρουση

Εύκολο ματς λοιπόν; Κάθε άλλο! Αυτά τα ματς είναι «παγίδες» και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του που ετοιμάζονται για μια ακόμη «μάχη» έχοντας ένα ακόμη «όπλο». Το κλειστό του Μιλάνου θα είναι… ΣΕΦ καθώς και σε αυτό το εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός θα έχει οπαδούς του στο πλευρό του. Πάνω από χίλιοι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το Μιλάνο… Πειραιά και ο Ολυμπιακός όπως σωστά είπε και ο Μπαρτζώκας θα έχει ένα ακόμη σημαντικό ατού μαζί του.

Τα ματς βεβαίως κερδίζονται στο παρκέ και εκεί ο Μπαρτζώκας έχει έτοιμο το πλάνο κόντρα στους Ιταλούς που είναι δεδομένο πως θα τα δώσουν όλα για να νικήσουν την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Δύο σημαντικά στοιχεία θα κρίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό. Η κυριαρχία στον «αέρα» και το τρέξιμο! Ο Ολυμπιακός πρέπει να «σκεπάσει» τα καλάθια και να πάρει τα αμυντικά ριμπάουντ ώστε να θέσει τις προϋποθέσεις για να τρέξει στο παιχνίδι του. Η Αρμάνι θα έχει πρόβλημα να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό που ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Αρμάνι που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα, παρά την θέση που βρίσκεται βαθμολογικά, θα πρέπει να περιοριστεί στα «όπλα» της, όπως ο Νέιπερ και ο Μέλι με τον Μπαρτζώκα να ξέρει καλά πως η διαχείριση του υλικού του θα του προσφέρει πλεονεκτήματα που δεν έχει ο Μεσίνα.

Ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο ψάχνει μια ακόμη νίκη, την 10η εκτός έδρας κάνοντας ρεκόρ που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο Κάουνας. Κάθε νίκη πλέον είναι νίκη πλεονεκτήματος και το πιθανότερο πρωτιάς! Το Μιλάνο εξάλλου είναι σημαδιακό για τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Εκεί πέρσι «φώναξε» για πρώτη φορά πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Εκεί φέτος μπορεί να επιβεβαιώσει πως δεν σταματάει πουθενά στον δρόμο για την επιστροφή στον θρόνο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ