Το σύστημα Γιαννάκη… απειλεί με αντίποινα την Super League 2 – Οι αναρτήσεις με νόημα για την ανάδειξη νέου προέδρου

Το σύστημα Γιαννάκη… απειλεί με αντίποινα την Super League 2 – Οι αναρτήσεις με νόημα για την ανάδειξη νέου προέδρου

Ωμές απειλές προς τις ΠΑΕ της Super League 2 για να μην ψηφίσουν τον λάθος… πρόεδρο.

Ούτε σε… σίριαλ του Netflix όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο μικρόκοσμο της Super League 2. Διότι μπορεί οι ομάδες να πήραν επιτέλους χαμπάρι τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και ο επαγγελματίας παράγοντας που δεν εκπροσωπούσε καμία ΠΑΕ να αποτελεί παρελθόν από την προεδρία του συνεταιρισμού μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, το «σύστημα» του Γιαννάκη (που μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν μπόρεσε να συνδέσει με την ΑΕΚ) δεν το βάζει κάτω. Με κάθε τρόπο στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως αν ο επόμενος πρόεδρος δεν είναι της αρεσκείας του, τότε θα υπάρξουν αντίποινα.

Είναι χαρακτηριστικές αναρτήσεις που γίνονται στα social media από ιστοσελίδα (Μπάλα) που φέρεται να εκφράζει με τρόπο «πειστικό» τα θέλω της συγκεκριμένης συνομοταξίας: «Όσοι από τους προέδρους της SL2 ακολουθήσετε το σύστημα εκβιαστών να είστε έτοιμοι και για μετά», «όσοι έχετε σκοπό να προτείνετε για πρόεδρο Ροκάκο για πρόεδρο της SL2, να ξέρετε πως τα ψάρια είναι λαχτάρα», «ένα ρεμάλι από την Κρήτη, δίχως τσίπα και αξιοπρέπεια δουλεύει όλον τον κόσμο και εκβιάζει με τα χρήματα του ελληνικού λαού» και άλλα τέτοια «δημοσιογραφικά» εναρμονισμένα με τον κώδικα δεοντολογίας από μια ιστοσελίδα που η ποδοσφαιρική πιάτσα την έχει καταχωρημένη αποκλειστικά στον «Γιαννάκη». Απαραίτητη σημείωση: Ο υποψήφιος λέγεται Αντώνης Ροκάκης. Ούτε αυτό δεν… πέτυχαν.

Διαβάστε επίσης: Συγκλόνισαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού: «Πάρε με όταν φτάσεις» (pics)

Ποιο είναι το θέμα; Προφανώς ο εκφοβισμός των ομάδων που θα ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο μπας και ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα που εδώ και σαράντα μέρες είναι στον πάγκο. Την θέλει το σύστημα ΑΕΚ αυτή τη «θέση» μιας και συνεπάγεται αυτομάτως μια καρέκλα και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με τον Λεουτσάκο είχαν κάποιο «100% δικό τους». Θέλουν έτσι και τον επόμενο για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ελέγχοντας τη διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αυτό είναι το δια ταύτα μιας και κατά τα άλλα όποιος και αν είναι ο επόμενος πρόεδρος η τράπουλα της διαιτησίας παραμένει στα χέρια τους.

Με όλο το θράσος λοιπόν και χρησιμοποιώντας παπαγαλάκια των… 20 ευρώ στέλνουν μήνυμα στις ομάδες πως αν επιλέξουν.. λάθος άνθρωπο, τότε θα πληρώσουν τοις μετρητοίς. Τι εννοεί ο ποιητής; Μάλλον τι εννοεί ο.. διαιτητής, είναι η σωστή ερώτηση.

Το σύστημα δεν θέλει τον Αντώνη Ροκάκη που φαίνεται η πιο ουσιαστική υποψηφιότητα. Δεν θέλει τον άνθρωπο που σχημάτισε την ειδική επιτροπή η οποία μίλησε με τον Λευτέρη Αυγενάκη και βρήκε μιαν άκρη και να πάψει το ρεζιλίκι του lockout και οι ΠΑΕ να πάρουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το ποσοστό του στοιχήματος.

Τους χάλασε τη… μανέστρα όλο αυτό. Ανάγκασε και τον Λεουτσάκο που είχε «δεθεί» στην καρέκλα του να παραιτηθεί. Ποιος ξεχνάει ότι την Τετάρτη στο τελευταίο Δ.Σ το ίδιο σύστημα έπαιξε «μπουνιές» μεταξύ του, και ότι ο Γιαννάκης και η κουστωδία του μπούκαραν στη συνεδρίαση για να επιβάλλουν πραξικοπηματικά την παραμονή του Λεουτσάκου στη θέση του;
Το παράξενο δεν είναι ότι συμβαίνουν όλα αυτά. Το παράξενο είναι ότι δεν βρίσκεται ένας Εισαγγελέας να τους μαζέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ