Στοίχημα : Εμείς λίγα ευρώ, αυτοί όλη τη σεζόν

Στοίχημα : Εμείς λίγα ευρώ, αυτοί όλη τη σεζόν

Το κίνητρο στην Ευρώπη συν τα ελληνικά δρώμενα μας απασχολούν έντονα.

Είπαμε χθες ότι προβαίνουμε στις περισσότερες προτάσεις από κάθε άλλη φορά. Και δεν το μετανιώσαμε. Μεταξύ κάποιων απωλειών, πέρασε η Κάρντιφ, η Νοτς Κάουντι, τα τριάρια της Όξφορντ, όλα τα over στο Λειψία – Χοφενχάιμ και στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου βρήκαν δίχτυα και ο Μέσι και ο Λουίς Σουάρες που θέλαμε ως anytime σκόρερ.

Στο  ίδιο μήκος κύματος συνεχίζουμε. Το κίνητρο είναι ο βασικός παράγοντας επιλογής σημείων. Όσοι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, απολαμβάνουν πραγματική επιτυχία. Όσοι αδυνατούν, απλά αποτυγχάνουν σήμερα και στις επόμενες αγωνιστικές.

Το σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός δεν θα επιτρέψει σε όλες τις ομάδες να πάρουν πρωτάθλημα ή να βγουν στην Ευρώπη ή να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Αυτές σε 90 λεπτά παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και εμείς κάνουμε το χόμπι μας ποντάροντας λίγα ευρώ.

Ποντάρεται ο ΠΑΣ, ο Αστέρας και ο Παναθηναϊκός

Ουσιαστικά τα έχουμε σημειώσει όλα την Παρασκευή και χθες. Ανακεφαλαιώνοντας, συνεχίζεται το ποντάρισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα (υποδέχεται την κουρασμένη και πληγωμένη από τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, Λάρισα) και στον Αστέρα Τρίπολης (πάει στην Κέρκυρα για να την καταδικάσει οριστικά). Και τα δύο σημεία αυτά που διατηρούνται σε ικανοποιητικές αποδόσεις, αξίζουν το ρίσκο.

Έντονη κινητικότητα στον άσο του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία. Οφείλουμε να το επισημάνουμε αν και το γεγονός ότι τουλάχιστον ο ΟΠΑΠ επιμένει στο χαμηλό 2,45 ως τιμή της ισοπαλίας, δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε. Τουλάχιστον προσωπικά τον …καμμένο.

Σημαντική κίνηση βλέπουμε τόσο στην ισοπαλία όσο και στο διπλό του Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, πράγμα που πιθανότατα απορρέει από την κακή αγωνιστική κατάσταση και τις απουσίες των «κυανέρυθρων».

Ανέγγιχτο το Απόλλων – Ολυμπιακός(στο εξωτερικό κοντράρονται ελαφρώς και ανεξήγητα οι «ερυθρόλευκοι» και δεν το λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν). Ανέγγιχτο και το ΠΑΟΚ – Ξάνθη (στο εξωτερικό κοντράρονται ελαφρώς οι γηπεδούχοι και επίσης δεν το λαμβάνουμε υπ’ όψιν).

Η φιέστα της ΑΕΚ έχει τιμή «εκκίνησης» το 1,05 (εκτός κουπονιού όπως πάντα) και το Ατρόμητος – Πλατανιάς είναι ο ορισμός του στοιχηματικά αδιάφορου αγώνα.

Στα όριά τους

Όλοι οι παρακάτω με τα μαυρισμένα γράμματα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν μεγάλους στόχους. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους σε ποιοτικά υποδεέστερους αντιπάλους.

Στη Γαλλία η σούπερ φορμαρισμένη Σεντ Ετιέν που πλησιάζει στη ζώνη της ευρωπαϊκής εξόδου αναμένουμε να υποχρεώσει την Τρουά στην έκτη ήττα στις 7 τελευταίες αγωνιστικές.

Στην Ισπανία η ευρωπαϊκών αξιώσεων Σοσιεδάδ δοκιμάζεται στην Ανδαλουσία έναντι της Μάλαγα η οποία όμως, υποβιβάστηκε οριστικά. Είναι και βελτιωμένοι οι Βάσκοι (τρεις σερί νίκες).  

Για το ίδιο πρωτάθλημα η Χιρόνα «ξύπνησε» μεσοβδόμαδα με το διπλό στη Βιτόρια επί της Αλαβές και μπήκε πολύ δυναμικά στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου. Αν επιφέρει στην Εσπανιόλ την πέμπτη ήττα σε 6 αγωνιστικές, θα έχει κάνει μεγάλο βήμα προς το στόχο της.

Στην Κύπρο ο εντυπωσιακός και ασταμάτητος Απόλλων Λεμεσού καταβάλλει την Ανόρθωση και πηγαίνει στο ΓΣΠ για το ματς μπολ τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους (τουλάχιστον) από τον ΑΠΟΕΛ που δοκιμάζεται στη Λάρνακα.

Μην ξεχάσουμε τους Ιταλούς. Η Ίντερ έχει δεχτεί όλο κι όλο ένα γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές. Αν παραβιάσει έστω μια φορά την εστία του Σορεντίνο (Κιέβο Βερόνα), λογικά θα κερδίσει και θα παραμείνει δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Anytime σκόρερ ο Ικάρντι για όσους ποντάρουν διασκεδάζοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ