Το έπαθλο που όλοι κυνηγούν

Το έπαθλο που όλοι κυνηγούν

Τα κοράκια έχουν πέσει με τα μούτρα στο τυρί που τους… πέταξε η ΚΕΔ. Ανταγωνίζονται ποιο θα αδικήσει πιο πολύ τον Ολυμπιακό. Το έπαθλο είναι το σήμα της FIFA.

Ο Κατσικογιάννης είναι επισήμως παιδί της …εξυγίανσης. Δώστε προσοχή τι έλεγε πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ένωσης του. Ο Κώστας Βρακάς. Πως τον υποστήριξε όταν τον έκραζε ο Πανιώνιος: «ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε διαιτητές που για πολλά χρόνια παρέμειναν σε χαμηλότερες κατηγορίες, γιατί δεν ήθελαν να μπουν στο περίφημο σύστημα. Για όσους δεν το κατάλαβαν η εξυγίανση έχει ξεκινήσει και σίγουρα θα περάσει από δυσκολίες και όσοι ήταν μαθημένοι και ευνοημένοι θα πρέπει να ξεμάθουν».

Ο Κατσικογιάννης πληροφορήθηκε πρόσφατα το ίδιο με τους υπόλοιπους ρέφερι. Ότι η ΚΕΔ θέλει να αλλάξει τον κανονισμό. Για να έχει πλέον δικαίωμα να γίνει διεθνής κάθε διαιτητής που συμπληρώνει ένα χρόνο στην Super League. Το διέρρευσε σκόπιμα και από εκείνη τη στιγμή έχουν επιδοθεί όλοι στο κυνήγι των «εισιτηρίων».

Απαραίτητη προϋπόθεση για να τα καταφέρουν είναι να κάνουν λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού και παράλληλα να ευνοούν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Και τους δύο. Δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την παραμονή τους στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας. Όλα και όλα.

Ο ρέφερι από τα Γιάννενα δέχθηκε επικοινωνιακό πόλεμο γιατί δεν απέβαλε τον Φιγκέιρας στον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς-Ολυμπιακός που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια η ΚΕΔ άρχισε να τον ορίζει σε αδιάφορα ματς. Δεν είχαν καμία σχέση με όσα σφύριξε πριν από το παιχνίδι στα Περιβόλια.

Ο Κατσικογιάννης πήρε το μήνυμα. Η τακτική του Πάρκου απέδωσε. Κατάλαβε τι πρέπει να κάνει. Χαζός δεν είναι. 48 πέναλτι να είχαν γίνει από τους παίκτες του Απόλλωνα δεν υπήρχε περίπτωση να σφυρίξει έστω ένα. Σε λίγο τελειώνει το πρωτάθλημα και θα ξεχαστεί το θέμα. Η σεζόν για αυτόν βγήκε.

Μετά την Ριζούπολη ανέβασε στο κατακόρυφο τις πιθανότητες του για να γίνει διεθνής. Επανήλθε σαν καλό παιδί στον δρόμο της …εξυγίανσης. Όπως ακριβώς τον θέλουν αυτοί που τον ανέβασαν το καλοκαίρι από την Football League. Γιατί η ΚΕΔ δεν τον ορίζει σε αγώνα της ΑΕΚ; Αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ας ρωτήσει ο Γραμμένος τον Βρακά να του πει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ