Στα δικαστήρια Σίλβα-Γουότφορντ, λόγω… Χολέμπας!

Στα δικαστήρια Σίλβα-Γουότφορντ, λόγω… Χολέμπας!

Η δικαστική διαμάχη του Μάρκο Σίλβα με τη Γουότφορντ, το «όχι» στο βασιλικό 3ετές συμβόλαιο Γουέστ Μπρόμιτς, η κουβέντα με την Εβερτον και το φλερτ με την Τσέλσι!

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους Μάρκο Σίβα και Γουότφορντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγορεί τον αγγλικό σύλλογο ότι δεν του έχει πληρώσει τα προβλεπόμενα χρήματα, μετά την απόλυσή του. Ισχυρισμό που οι «σφήκες» αρνούνται. Μάλιστα, από την πλευρά τους κατηγορούν τον πρώην προπονητή τους ότι παρέβη ξεκάθαρα όρους του συμβολαίου του, όταν μίλησε χωρίς άδεια με την Εβερτον στη διάρκεια της χρονιάς και εν συνεχεία επιτέθηκε με δηλώσεις του στη διοίκηση της Γουότφορντ!

Οι δύο πλευρές δεν δείχνουν διατεθειμένες να αφήσουν στην άκρη τη διαμάχη τους και να τα βρουν συμβιβαστικά. Κάτι που σημαίνει ότι η FIFA, αλλά και οι αγγλικές αρχές θα πρέπει να δώσουν λύση στην κόντρα. Με τους δικηγόρους του Πορτογάλου τεχνικού να υποστηρίζουν ότι είναι απλά θέμα χρόνου για τον Σίλβα να πάρει όλα τα λεφτά που του χρωστάει ο αγγλικός σύλλογος, αλλά και μία γερή αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υφίσταται και την αμαύρωση του ονόματός του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Μάρκο Σίλβα απολύθηκε από τη Γουότφορντ είναι η κόντρα του με τον… Χοσέ Χολέμπας! Καθώς η δημόσια επίθεση που έκανε πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στη διοίκηση της ομάδας του όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ήταν η αφορμή για την απομάκρυνσή του. Καθώς κατηγορείται από τους Αγγλους ότι με τις δηλώσεις του παρέβη βασικό όρο του συμβολαίου του, που αφορά στην εικόνα του συλλόγου!

Ο Σίλβα, πάντως, δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαιτέρως με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Και δικαίως, καθώς αυτή την εποχή βρίσκεται σε επαφές με συλλόγους για την επόμενη δουλειά του. Απέρριψε οριστικά κάθε συζήτηση με τη Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία του προσφέρει λευκή επιταγή για να την επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, η Εβερτον επανεμφανίστηκε, ενώ ποτέ δεν έχει σταματήσει το φλερτ με την Τσέλσι. Με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της λίστας των μπλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ