Με ένα σμπάρο δύο… τρυγόνια

Με ένα σμπάρο δύο… τρυγόνια

Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να μην σφυρίξει τον τελικό ο Σιδηρόπουλος. Ο ΠΑΟΚ τα πάντα για να διαιτητεύσει γιατί θέλει μόνο αυτόν. Όποια πλευρά τα καταφέρει θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχει διαιτητής κοινής αποδοχής για τον τελικό. Έγινε όπως σας τα είπα πριν από μέρες. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Σιδηρόπουλο και η ΑΕΚ τον Παπαπέτρου. Αμόλησαν τα… σκυλιά τους και άρχισε το επικοινωνιακό παιχνίδι. Κάθε πλευρά θάβει τον διαιτητή που δεν θέλει να την σφυρίξει.

Ο Σιδηρόπουλος ήταν κάποτε κοινής αποδοχής. Όχι πολύ παλιά. Μέχρι τα πέρσι ήταν. Πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ. Όταν οι Πόντιοι ήταν ακόμα στις αγκαλιές και στα φιλάκια. Όμως κάποια στιγμή ο χαλίφης του Βορρά έκανε την κίνηση ματ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το ντίλ έκλεισε ο Γραμμένος. Πήγε στο νησί των ιπποτών για να κάνει τον… αρραβώνα. Κατάφερε να πάρει με το μέρος του τον Διακοφώτη. Τον πρόεδρο της ένωσης που σε μία μέρα άλλαξε πλευρά. Ήταν της… εξυγίανσης από την αρχή αλλά στην πορεία του άρεσε περισσότερο αυτή που κάνει ο Βορράς.

Το πακέτο θα ήταν μισό χωρίς τον Σιδηρόπουλο. Ο διεθνής διαιτητής δεν χαλάει ποτέ το κέφι του προέδρου του. Λέγεται ότι το δέλεαρ ήταν τεράστιο. Έφτασε το ένα για τον έναν και μοναδικό Έλληνα διαιτητή στην ελίτ κατηγορία της UEFA. Με ένα σμπάρο δηλαδή δύο… τρυγόνια.

Στην ΑΕΚ έμαθαν μετά από λίγο τι συνέβη. Δεν ξεγελάστηκαν από την απόδοση του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό. Αν δεν έκανε τραγικά λάθη ο Χάσι δύσκολα θα γύριζαν το παιχνίδι. Άλλωστε τότε οι ερυθρόλευκοι ήταν ο νούμερο ένας στόχος για τους δικέφαλους και έπρεπε να χάσει βαθμούς.

Ο Σιδηρόπουλος ήταν ο 12οςπαίκτης του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη. Στο ματσάκι του πρωταθλήματος που έγινε στον πρώτο γύρο και έληξε 2-2. Με τον Σιδηρόπουλο ήρθε ισόπαλη η ΑΕΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Με τον Σιδηρόπουλο ακούστηκαν μουρμούρες από τους κιτρινόμαυρους μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Σιδηρόπουλος ήταν που πήγε στην Τρίπολη και αντιμετώπισε μόνος του τον Αστέρα. Έκανε ότι μπορούσε για να μην χάσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν ήταν αρκετός.

Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να μην σφυρίξει τον τελικό. Ο ΠΑΟΚ τα πάντα για να διαιτητεύσει γιατί θέλει μόνο αυτόν. Όποια πλευρά τα καταφέρει θα έχει τον πρώτο λόγο για να σηκώσει την κούπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ