Ξένοι επενδυτές και για τον Πανιώνιο;

Ξένοι επενδυτές και για τον Πανιώνιο;

Εντονη φημολογία για επαφή ξένου (ιταλικού) επενδυτικού γκρουπ με τη διοίκηση του Πανιωνίου για ποσοστό των μετοχών και το μάνατζμεντ της ΠΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης από τον Γιάννη Αλαφούζο, με το επενδυτικό fund που διαχειρίζεται ο Παΐρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχει ήδη καταθέσει επίσημη προσφορά και να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί το deal. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών. Καθώς σύμφωνα με μία έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Νέα Σμύρνη, το ίδιο συμβαίνει και με τον Πανιώνιο!

Συγκεκριμένα, από την Πλατεία προκύπτει πως εδώ και λίγες ημέρες εμφανίστηκαν εκπρόσωποι μίας επενδυτικής εταιρείας, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να διαπραγματευτούν την απόκτηση των μετοχών του Ιστορικού. Μάλιστα, κατά την ίδια φημολογία, ο «γάμος» επιχειρείται από εκπροσώπους ιταλικής εταιρείας που ασχολείται με το μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών και η οποία φέρεται να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Ενώ σημειώνεται πως πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών λέγεται ότι είναι να αποκτήσουν ένα ποσοστό των μετοχών (όχι το σύνολο) της ΠΑΕ από τους Χρήστο Δάρα και Νίκο Ζαμάνη, αλλά και να πάρουν οι ίδιοι το μάνατζμεντ της εταιρείας. Να είναι, δηλαδή, αυτοί που θα αποφασίζουν για την πολιτική, τις μεταγραφές, τις πωλήσεις, όλα…

Το θέμα κινείται ακόμη στη σφαίρα της «φήμης» και του «σεναρίου», ωστόσο υπάρχουν πολλοί που επιμένουν ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ζητήσει ραντεβού με τους διοικούντες την ΠΑΕ Πανιώνιος, ώστε να γίνει ξεκάθαρη η πρόταση και να δρομολογηθούν εξελίξεις. Εάν και εφόσον υπάρξει συμφωνία, βεβαίως. Πάντως, κατά μία διαρροή ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω ραντεβού αναφέρεται η… Πρωτομαγιά!

Ολα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Και κυρίως θα φανεί εάν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται σοβαρά και με συγκεκριμένη πρόταση για τους Νεοσμυρνιώτες. Διότι είναι αλήθεια ότι και στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί διάφοροι «κροίσοι» της συμφοράς από το εξωτερικό. Οι οποίοι αφού έκαναν το… κομμάτι τους, γέμισαν τα εξώφυλλα των εφημερίδων και υποσχέθηκαν λαγούς με πετραχήλια, εν συνεχεία εξαφανίστηκαν και κανείς δεν άκουσε ξανά τίποτε για αυτούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ