Κρίμα για αυτόν τον Κάνααν…

Κρίμα για αυτόν τον Κάνααν…

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε τα πάντα, αλλά η κούπα πήρε τον δρόμο για τη Μαδρίτη.

Αγκαλιά με το τρόπαιο ήταν ο Ολυμπιακός. Αλλά ο Σέρχι Γιουλ του το πήρε μέσα από τα χέρια. Με ένα δίποντο-μαχαιριά, 3.2» πριν το φινάλε, ο 35χρονος γκαρντ έστειλε την κούπα στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Εφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της Euroleague ο Ολυμπιακός και ένας από τους κυριότερους λόγους ήταν ο τύπος με το «3» στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι – Ίντερ 3-1: Οι παρτενοπέι ισοπέδωσαν τους νερατζούρι και έβαλαν… φωτιά στη τετράδα

Σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Αϊζάια Κάνααν… χόρεψε κανονικά και με τον νόμο τους παίκτες του Τσου Ματέο. Πολλά και κρίσιμα τα καλάθια του 32χρονου, που όμως δεν έφεραν την κούπα στον Ολυμπιακό.

Ο Κάνααν ήταν εκπληκτικός στον τελικό με τη Ρεάλ, δίνοντας απαντήσεις με την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Αμερικανός πήρε τον δρόμο για τον Πειραιά ως ο αντικαταστάτης του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και στο συναπάντημα με τους Μαδριλένους, απέδειξε για ποιον λόγο φοράει τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Συνολικά, το κοντέρ για τον Κάνααν κατέγραψε 21 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Με τρία τρίποντα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, δείχνοντας από την αρχή σε πόσο… καυτή βραδιά βρισκόταν. Τελικά, ολοκλήρωσε τον τελικό με 2/3 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 2/4 βολές.

Ο 32χρονος προσέφερε πολλά σε όλους τους τομείς για τον Ολυμπιακό, δίνοντας μια ξεχωριστή παράσταση στο παρκέ της Zalgirio Arena. Μια παράσταση που όμως, δε συνοδεύτηκε από το 4ο βαρύτιμο τρόπαιο των «ερυθρολεύκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ