Νάπολι – Ίντερ 3-1: Οι παρτενοπέι ισοπέδωσαν τους νερατζούρι και έβαλαν… φωτιά στη τετράδα

Νάπολι – Ίντερ 3-1: Οι παρτενοπέι ισοπέδωσαν τους νερατζούρι και έβαλαν… φωτιά στη τετράδα

Η Νάπολι επικράτησε επί της Ίντερ των 10 παικτών με 3-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και έβαλε σε... μπελάδες τους φιλοξενούμενους όσον αφορά την τετράδα.

Η Νάπολι επικράτησε επί της Ίντερ των 10 παικτών με 3-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και έβαλε σε… μπελάδες τους φιλοξενούμενους όσον αφορά την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, άρχισαν να σφυροκοπούν την εστία του Αντρέ Ονανά και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 67′ με το γκολ του Αντρέ Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά. Η απάντηση των «νερατζούρι» ήρθε από το έκτο γκολ σε έξι παιχνίδια του Ρομέλου Λουκάκου.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγει ο κλοιός για την Άντζελα Γκερέκου: Η αυστηρή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου – Τι δεν την αφήνει να κάνει

Όμως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 χάρη στα γκολ των Τζιοβάνι ντι Λορέντζο και Τζιανλούκα Γκαετάνο στο φινάλε της αναμέτρησης (85′, 95′).

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Κιμ (74’ Ζεσούς), Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (83’ Γκαετάνο), Ελμάς (70’ Ραζπαντόρι), Οσιμέν (69’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (83’ Πολιτάνο)

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (58’ Ατσέρμπι), Γκόζενς (80’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Μπελανόβα (74’ Ντάμφρις), Ασλάνι, Μπαρέλα (58’ Μπροζοβιτς), Γκαλιαρντίνι, Λουκάκου, Κορέα (74’ Ντιμάρκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ