Μείωση αποδοχών στο «δίδυμο»

Μείωση αποδοχών στο «δίδυμο»

Το αποκαλούμενο «δίδυμο» της ελληνικής διαιτησίας πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά αποδεικνύεται ανθεκτικό στον χρόνο.

Ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης συνεχώς… φεύγουν από την ΚΕΔ. Από πέρσι τέτοια εποχή έχει ξεκινήσει αυτό το παραμύθι που δεν έχει τέλος. Το αποκαλούμενο «δίδυμο» της ελληνικής διαιτησίας πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά αποδεικνύεται ανθεκτικό στον χρόνο.

Ήρθε ο Περέιρα αλλά παρέμειναν. Ήρθε ο Μαρίν, πάλι τα ίδια. Έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν νέα τμήματα για να τους κρατήσουν στο πάρκο. Το «αφεντικό» δεν ήταν αχάριστο. Δεν τους ξέχασε μετά τους πανηγυρισμούς.

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτή την φορά δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν στην επιτροπή. Έχουν αρχίσει να βάζουν στοιχήματα, θεωρώντας ότι θα τελειώσουν σύντομα. Μέσα στον Ιούνιο. Δεν θέλω να τους χαλάσω την μέρα. Μπορεί και να έχουν δίκιο. Όμως έμαθα άλλα πράγματα.

Ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης κλήθηκαν από τον αρμόδιο που ασχολείται με τα συμβόλαια στο πάρκο. Τους πρότεινε μείωση αποδοχών γιατί επισήμως τα καθήκοντα τους έχουν αλλάξει. Την δέχθηκαν χωρίς διαπραγμάτευση. Για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον βωμό της …εξυγίανσης.

Δεν τους έδιωξαν λοιπόν αλλά τροποποίησαν τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου τους. Αυτό εμένα δεν μου μοιάζει με άδειασμα ή προσπάθεια να τους διώξουν. Το αντίθετο μου δείχνει.

Ο Κουκουλάκης βρίσκεται κάθε εβδομάδα στα γραφεία της ΚΕΔ. Έχει πρόσβαση στην αλληλογραφία της. Ακούει, βλέπει και μαθαίνει τα πάντα. Το ίδιο κάνει και ο Τριτσώνης. Το VAR και η συνθήκη διαιτησίας που τους ανέθεσαν είναι η τέλεια κάλυψη. Από τη στιγμή που ήρθε ο Μαρίν δεν μπορούν να παίρνουν τα ίδια. Δεν γίνεται να δικαιολογηθεί πια ο τεράστιος μισθός που έβαζαν στην τσέπη.

Έτσι έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα. Το «δίδυμο» πάει να την σκαπουλάρει ξανά. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Όμως κάποιοι στο πάρκο φρόντισαν ήδη να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να συμβεί αυτό. Θέλουν τον Κουκουλάκη και τον Τριτσώνη ενεργούς και στο επόμενο πρωτάθλημα. Γιατί αν δεν είναι θα έχουν πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ