Η επιστροφή του Τζερόνιμο…

Η επιστροφή του Τζερόνιμο…

Εδώ έφτιαξε το όνομα του και αφού απέτυχε όπου και να πήγε στην συνέχεια αποφάσισε να επιστρέψει. Όχι στον… τόπο του εγκλήματος (Τρίπολη) αλλά στα μέρη μας. Ο λόγος για τον Τζερόνιμο, όχι τον τελευταίο μεγάλο αρχηγό των Απάτσι αλλά τον Μπαράλες.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την σεζόν 2014/15, από την στιγμή που έφυγε από τον Αστέρα, δεν έχει καταφέρει να στεριώσει πουθενά. Στην Σίβασπορ πήγε και υπέστη χιαστό, η ομάδα υποβιβάστηκε και το καλοκαίρι του 2016, δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Ουρακάν της πατρίδας του. Στην Τουρκία και την Αργεντινή σε διάστημα ενάμισι χρόνου και σύνολο 16 αγώνων έμεινε άσφαιρος.

Τον Ιανουάριο του 2017 συμφώνησε να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Μαλαισίας, Τζόχορ, εκεί όπου μετά από τρία ματς και μια κόκκινη σε μόλις εννιά λεπτά παρουσίας σε αγώνα του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου που μετέχει στην β εθνική. Εκεί κατάφερε να… σκίσει ξανά τα δίχτυα μετρώντας έντεκα γκολ σε 13 ματς.

Ο δανεισμός του από την Σίβασπορ τελειώνει τον Δεκέμβριο και ήδη γλυκοκοιτάει προς Ελλάδα μεριά προκειμένου να αναγεννηθεί ξανά. Στα 31 του και με το υψηλό συμβόλαιο που ψάχνει οι προορισμοί του είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ