Καραπαπάς: «Οι αστείοι της ΕΠΟ και τα… τραπεζώματα»

Καραπαπάς: «Οι αστείοι της ΕΠΟ και τα… τραπεζώματα»

Λάβρος ο Κώστας Καραπαπάς στη συνεδρίαση της Super League, κατά της ΕΠΟ.

«Έγραψε» η ατάκα του Κώστα Καραπαπά για την ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίαση της Super League.

Όταν η κουβέντα έφτασε στο δια ταύτα, στο ποσοστό δηλαδή που θα πρέπει να αποδίδουν οι ομάδες του συνεταιρισμού στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και τις μεταγραφές, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ακούστηκε να λέει πως: «Μας ενδιαφέρει απολύτως και το πόσα εκατομμύρια δίνονται από τις ομάδες σε αυτούς τους αστείους της ΕΠΟ αλλά και τι ακριβώς γίνονται. Γιατί με τα λεφτά που δίνουν για τραπεζώματα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας θα είχαν φτιάξει δέκα γήπεδα σε ΕΠΣ».

Διαβάστε επίσης: «Ξανά στα Ερυθρόλευκα ο Λούκα»- Χαμός στη Σερβία για Μιλιβόγεβιτς

To the point το σχόλιο του Ερυθρόλευκου παράγοντα. Και όσοι ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει στο πάρκο Γουδή κούνησαν με νόημα το κεφάλι. Γιατί αυτή είναι η σημερινή μορφή της Ομοσπονδίας. Μια σειρά από αέργους και νταραβεριτζήδες που με τα λεφτά των άλλων παριστάνουν τους «αξιωματούχους» του ποδοσφαίρου μας.

Που μένουν σε χλιδάτα ξενοδοχεία, που ταξιδεύουν οικογενειακώς με το τσάρτερ της εθνικής ομάδας, που πληρώνονται «οδοιπορικά» για να κάνουν… διακοπές. Που ως και τους λογαριασμούς στα εστιατόρια στην ΕΠΟ τους χρεώνουν. Αλήθεια με εκείνη τη… μπούκα του ΣΔΟΕ στο πάρκο Γουδή, τι απέγινε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ