H AEK δεν πουλάει τον Λιβάι. Μήπως όμως τον… δανείζει;

H AEK δεν πουλάει τον Λιβάι. Μήπως όμως τον… δανείζει;

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε πως η ΑΕΚ δεν θέλει να πουλήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως…

Λιτός και κατανοητός ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ιστορία με τον Λιβάι Γκαρσία. Η ΑΕΚ δεν θέλει να τον πουλήσει είπε στο χθεσινό αντάμωμα με τους δημοσιογράφους, δίνοντας συνέχεια σε μια πληροφορία που προ ημερών διοχέτευσε η ίδια η ΠΑΕ στα media. Εκείνη που την ήθελε να αρνείται πρόταση ύψους 15 εκατ ευρώ για τον καλό επιθετικό της.

«Ο Γκαρσία δεν πωλείται. Δεν πωλείται. Θα τον ρουφήξουμε χαρούμε εμείς και θα δούμε μετά. τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ. Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα; Δεν πωλείται ο Γκαρσία. Θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε» ήταν η ατάκα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και έστω και αν στο τέλος μας τα μπέρδεψε λιγάκι, τέλος πάντων το συμπέρασμα προέκυψε.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουμε Φορτούνη (και Ντόι), αλλά τουλάχιστον έχουμε… σύστημα

Καμιά φορά όμως δεν έχει σημασία μόνο τι λες, αλλά και που το λες. Διότι για παράδειγμα οι πρόθυμοι που ήταν εκεί δεν στάθηκαν ιδιαιτέρως στο τελευταίο μέρος της απάντησης. Τι θα πει… «θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε», όταν κάποιος δεν πωλείται; Για ποιο λόγο όμως να αφήνεις τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάσουν μια τόσο ωραία ιστορία.

Εγώ δεν θα την χαλάσω την ατμόσφαιρα. Απλά θα σου αφήσω αναγνώστη μου εδώ στην ακρούλα τρία-τέσσερα tips και εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις. Πρώτα από όλα ο παίκτης βρίσκεται σε καθεστώς συνιδιοκτησίας. Η ΑΕΚ έχει το 60% και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το άλλο 40%. Η συμφωνία είναι… over. Δηλαδή σε περίπτωση πώλησης τα πρώτα 2,2 εκατ ευρώ πάνε απευθείας στην ΑΕΚ διότι τόσα έδωσε εκείνη στους Ισραηλινούς για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή προ τριετίας. Δεύτερον δεν θα παίξει κάποιο ρόλο σοβαρό στην ιστορία ενδεχόμενη υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Λιβάι με την Ένωση.

Ίσα- ίσα αυτή θα είναι μια εξέλιξη που ενδεχομένως θα σηματοδοτήσει και την πώληση του (με πολύ καλύτερες αποδοχές για τον παίκτη από ότι αν πωληθεί σήμερα αλλά και με καλύτερες αποδοχές για την ομάδα από τη στιγμή που θα υπάρξει ένα νέο ισχυρό deal). Τρίτον δεν υπήρξε ποτέ πρόταση 15 εκατ ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, τουλάχιστον από ομάδα της Γαλλίας.

Υπήρξε ένα σοβαρό ενδιαφέρον και μια σειρά από προφορικές προτάσεις. Ποτέ όμως η κουβέντα δεν έφτασε σε αυτό το μέγεθος. Και τέταρτον: Η ΑΕΚ δεν τον πουλάει τον παίκτη. Μήπως όμως στα τέλη Αυγούστου αποφασίσει να τον… δανείσει; Να μαστε καλά ως τότε να δούμε αν ισχύσει κάτι τέτοιο. Και με το καλό θα πούμε και τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ