Ετσι ξεκινάει ο Παναθηναϊκός: Οι πρώτες τέσσερις μεταγραφές του Αταμάν (pics+vids)

Ετσι ξεκινάει ο Παναθηναϊκός: Οι πρώτες τέσσερις μεταγραφές του Αταμάν (pics+vids)

«Τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Οι τέσσερις που έχουν ήδη «κλειδώσει» για τη νέα σεζόν.

Τα πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Τουρκία ολοκληρώθηκαν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν τίθεται πλέον επί τάπητος, με τον Εργκίν Αταμάν να βάζει μπροστά το πλάνο του για την… αναγέννηση του Τριφυλλιού.

Ο έμπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Εφές, οδηγώντας την τούρκικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα, για να εγκατασταθεί μόνιμα και να «τρέξει» το πλάνο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Οι Πράσινοι, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Σάνι Μπετσίροβιτς ως τεχνικό διευθυντή, έχουν κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόζα και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ παράλληλα οι Πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς ακόμα, με στόχο να τους κλείσουν το συντομότερο δυνατό. Με τις κινήσεις που έχουν γίνει και αναμένεται να επισημοποιηθούν σύντομα, το Τριφύλλι δυναμώνει αρκετά, προσθέτοντας στο ρόστερ του εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα, αλλά και έναν Ελληνα σε εξαιρετική ηλικία (24 ετών), με πολύ μεγάλη προοπτική, που θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο του «πράσινου» ρόστερ.

Αυτοι οι τρεις θα πρέπει να θεωρούνται «σίγουροι», με τον Σάνι Μπετσίροβιτς να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αταμάν, ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παίκτες με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να δυναμώσει και να φανεί ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Euroleague, αφού στόχος του Τριφυλλιού τη νέα σεζόν είναι να «σπάσει» την εγχώρια κυριαρχία του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ της Euroleague.

Στην παραπάνω λίστα ανήκει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, το όνομα του Ελληνα φόργουορντ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Ενας παίκτης, που γνωρίζουν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό (σ.σ πριν από λίγα χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας) και θεωρούν ότι η επιστροφή του θα δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο και θα ξαναδώσει στο Τριφύλλι ταυτότητα και μαχητικότητα.

Ο Παπαπέτρου πέρσι έφυγε από την Ελλάδα για την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε ο ίδιος, αλλά και ο Σέρβος προπονητής. Οι δρόμοι τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χωρίσουν το φετινό καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να καλοβλέπει την επιστροφή του Ιωάννη και τον ίδιο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα. Οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις και πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα, οι συζητήσεις που έχουν αρχίσει θα μπουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό.

Η απόκτηση του Παπαπέτρου, ο οποίος φέτος είχε μέσο όρο στην Euroleague 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 5.1 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό και θα ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή των ψηλών του.

Με τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη και Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν αξιόλογο ελληνικό πυρήνα, ενόψει της νέας σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ