ΜακΚίσικ στο «10»: «Δεν θέλαμε να δείξουμε έλεος στον Παναθηναϊκό και το κατάλαβαν»

ΜακΚίσικ στο «10»: «Δεν θέλαμε να δείξουμε έλεος στον Παναθηναϊκό και το κατάλαβαν»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο «10» μετά τη μεγάλη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τα δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό αλλά και για τον, επεισοδιακό, 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Η χθεσινή βραδιά στο ΣΕΦ, πέρασε στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, μαζί με τον εγχώριο τρεμπλ, μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να αποθεώσουν τους Πειραιώτες.

Μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής, ένας από τα βασικότερα «γρανάζια» αυτής της ομάδας, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μίλησε στο «10» για την εντυπωσιακή χρονιά που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πειραιά, την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος για εκείνον με τον Ολυμπιακό, τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον 4ο τελικό, αλλά και το μόνο κομμάτι που λείπει.

Διαβάστε επίσης: Θρυλικό πάρτι #mexritelous – Η αποθέωση, η λαϊκή απαίτηση και οι αποκαλύψεις! (vids)

Όσα είπε ο ΜακΚίσικ στο «10»:

Δεύτερη φορά πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πως νιώθεις μετά από αυτήν τη γιορτή;

«Καταπληκτικά. Όχι τόσο καλά όσο όταν θα είναι τρεις οι φορές, αλλά το συναίσθημα είναι υπέροχο. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να περιμένω να το κάνουμε ξανά. Ανυπομονώ να γυρίσουμε».

Πώς αντιμετώπισες τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και όλα αυτά που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ;

«Δεν θέλαμε να δείξουμε καθόλου «έλεος» και το κατάλαβαν. Γι’ αυτό αποφάσισαν να κάνουν αυτό που έκαναν. Δεν τους κατηγορώ, το παιχνίδι είχε ξεφύγει από αυτούς και κούνησαν λευκή σημαία. Αλλά πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν».

Πιστεύεις ότι οι δύο τελευταίοι τελικοί, έδειξαν την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων στο παρκέ, σε σχέση και με τα δύο πρώτα παιχνίδια που ήταν κοντά;

«Ξέρεις, δεν ανησυχήσαμε ποτέ. Οπότε υποθέτω πως ναι».

Έχοντας ήδη ανανεώσει με τον Ολυμπιακό τι είναι αυτό που έχεις σαν στόχο το επόμενο διάστημα; Λείπει μόνο η κατάκτηση της Euroleague.

«Αυτό θα είναι το καλύτερο. Ξέρω ότι θα επιστρέψουμε, ελπίζω του χρόνου να κάνω ακόμα περισσότερα έτσι ώστε να φέρουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στο σπίτι».

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ που έφτασε σε εκείνο το σημείο μαζί μας, αρκέστηκε σε μία κουβέντα για την υποστήριξή της στον παίκτη του Ολυμπιακού αλλά και την ομάδα:

«Τον αγαπώ και φυσικά θα τον υποστηρίζω. Και εκείνον και τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ