Προσέχει για να έχει η Super League!

Προσέχει για να έχει η Super League!

Στον συνεταιρισμό βιάζονται να επικυρώσουν τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και Τo10.gr αποκαλύπτει το λόγο. Όχι άλλη εξυγίανση…

Ξεχειλίζει από εξυγίανση το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Δεν είναι μόνο τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ορισμό του Ισπανού Μπορμπαλάν, κίνηση που αν μη τι άλλο είναι ομολογία αποτυχίας από την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, ασέβεια προς τους Έλληνες διαιτητές, κυρίως τους διεθνείς, ενώ υπάρχει και η τρίτη άποψη που λέει ότι είναι άλλη μία κίνηση… υποταγής του «δικού μας ανθρώπου» στον ΠΑΟΚ που ήθελε ξένο διαιτητή (η ΑΕΚ όχι γι’ αυτό και η αντίδραση), είναι και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα που σε διοικητικό επίπεδο, δεν πάει πίσω.

Ξέρετε, το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League όπου κάποιοι αποφάσισαν στο παρά ένα της λήξης της κανονικής περιόδου, την αλλαγή των κανονισμών (αν και κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό) για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια και αντί για τη Β’ Εθνική θα παίζουν στη Super League και του χρόνου με περιορισμό μεταγραφών.

Οι ίδιοι διοικούντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κακουργηματικά κατηγορούμενος στην υπόθεση της «κάρτας υγείας» Βασίλης Γκαγκάτσης δηλαδή, προσέχουν για να έχουν.

Τι έκαναν; Με τις… ευλογίες (πάντα παρασκηνιακά) των δύο «δικέφαλων» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο, έχουν ορίσει για την Παρασκευή, διοικητικό συμβούλιο στη Super League.

«Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων)» είναι το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια που επικαλείται το άρθρο 20, παράγραφος 3 του ΚΑΠ που αναφέρει ότι η επικύρωση της βαθμολογίας, μερική ή ολική, γίνεται μετά το πέρας των αγώνων μη συμπεριλαμβανομένου του τελικού.

Τι θα γίνει λοιπόν, σε περίπτωση επεισοδίων στον τελικό με επικυρωμένη βαθμολογία; Ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει από το επόμενο πρωτάθλημα και όχι σε αυτό που έληξε πριν από μία εβδομάδα.

Γι’ αυτό και στη Λίγκα βιάστηκαν να κάνουν το συμβούλιο. Προσέχουν για να έχουν… Και θα σου πουν μετά, ότι η ενέργεια τους αυτή προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Σωστά, ναι, όπως προβλέπεται και η αλλαγή των κανονισμών. ΚΑΠ a la carte που λένε. Εφαρμόζουμε τα άρθρα που μας βολεύουν, τα υπόλοιπα τα αγνοούμε και τα παραβιάζουμε…

Επειδή λοιπόν, η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει να το δείχνει κιόλας, κύριοι της Λίγκας, στο συμβούλιο της Παρασκευής επικυρώστε τη βαθμολογία όχι όμως για τις πρώτες θέσεις αλλά για τις υπόλοιπες. Για τις θέσεις 8-16 π.χ.

Ώστε σε περίπτωση επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου, από όποια ομάδα και αν γίνουν, η τιμωρία που θα επιβληθεί να ισχύσει στο φετινό πρωτάθλημα και όχι στο επόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ