Χοντρό επεισόδιο Κούγια – Λυσάνδρου στη Λίγκα: «Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω Γιαννάκη Παπαδόπουλο»

Χοντρό επεισόδιο Κούγια – Λυσάνδρου στη Λίγκα: «Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω Γιαννάκη Παπαδόπουλο»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Αλέξη Κούγια και Μηνά Λυσάνδρου στο Δ.Σ. της Λίγκας, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να επιτίθεται στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ για την εύνοια από τη διαιτησία, αλλά και για την παρουσία του κατηγορούμενου για το Κοριόπολις στην Ενωση.

«Ροντέο» έγινε για αρκετή ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το οποίο συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής. Πρωταγωνιστές στη μεγάλη ένταση που έλαβε χώρα στη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο κ. Κούγιας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία που είχε η ομάδα του στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και δεν το έκρυψε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μάλιστα, έκανε προφορική επίθεση στον παράγοντα των Κιτρινόμαυρων για τον διαιτητή Ευαγγέλου, αλλά και τον Ζαχαριάδη. Με τον δεύτερο να είναι ο ρέφερι που είχε οριστεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και ο οποίος είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του.

Η κουβέντα άναψε για τα καλά, με τον γνωστό ποινικολόγο να εξαπολύει κατηγορίες για «σκανδαλώδη εύνοιά της ΑΕΚ από τους διαιτητές». Ωστοσο, ο Κούγιας δεν έμεινε εκεί. Απευθυνόμενος ξανά στον Λυσάνδρου, που αντέδρασε στα λεγόμενά του, είπε ενώπιον του συμβουλίου: «Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω Γιαννάκη Παπαδόπουλο»! Εννοώντας τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ και κατηγορούμενο για το Κοριόπολις, ο οποίος εδώ και αρκεό καιρό έχει θέση στελέχους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης. Μία αναφορά που έκανε την ένταση να χτυπήσει κόκκινο για αρκετά λεπτά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Λάρισας και ΑΕΚ στο AEL FC Arena, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 2-1, ο διαιτητής Ζαχαριάδης είχε υποπέσει σε πολύ σοβαρά λάθη εναντίον των Βυσσινί. Συγκεκριμένα, δεν είχε αποβάλλει τους Ερίκ Μοράν (μπουνιά στον Άντναν Αγκάνοβιτς) και Μασούντ (χτύπημα στα… γεννητικά όργανα του Ζίζιτς, ενώ παράλληλα είχε κατακυρώσει το γκολ του Ιρανού, παρότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΪΝΤ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΝΤ

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΟΝ ΖΙΖΙΤΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ