Ιδού τα επεισόδια που δεν… είδαν ΕΠΟ, Κυβέρνηση, Βασιλειάδης στο «κερδισμένο στοίχημα» του ΟΑΚΑ (vids)

Ιδού τα επεισόδια που δεν… είδαν ΕΠΟ, Κυβέρνηση, Βασιλειάδης στο «κερδισμένο στοίχημα» του ΟΑΚΑ (vids)

Επειδή μάλλον η ΕΠΟ, η Κυβέρνηση και ο κ. Βασιλειάδης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα τη συνέβη στη... γιορτή του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, ας ρίξουν μια ματιά στα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν και δείχνουν τη σφοδρότητα των συγκρούσεων, μπας και πάρουν μια σοβαρή θέση κάποια στιγμή.

Το ποδόσφαιρο στην εποχή της εξυγίανσης φαίνεται ότι προκαλεί διάφορα προβλήματα αντίληψης στους αρμοδίους. Προκαλεί κι άλλα. Τύφλωση, κώφωση και γενικώς μια πρωτοφανή ανικανότητα και (κυρίως) να δουν τα οφθαλμοφανή. Αυτά για τα οποία μιλάει και γράφει όλος ο πλανήτης από το βράδυ του Σαββάτου. Αυτά για τα οποία η Ελλάδα εκτέθηκε και πάλι διεθνώς, με τα κορυφαία ξένα ΜΜΕ, να κάνουν νέα αφιερώματα στο… κερδισμένο στοίχημα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Στον ιστορικής σημασίας τελικό του ΟΑΚΑ, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ή καλύτερα, μεταξύ των χούλιγκαν των μεν, με τους χούλιγκαν των δε. Διότι το πραγματικό ντέρμπι δεν ήταν αυτό που περιλάμβανε ποδόσφαιρο, μπάλα και άλλα τέτοια μπανάλ πράγματα. Το πραγματικό ντέρμπι ξεκίνησε στους δρόμους της Αθήνας από την Πέμπτη, συνεχίστηκε στους δρόμους και τις περιοχές γύρω από το ΟΑΚΑ και κορυφώθηκε μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι στρατοί προσπάθησαν να αποδείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη. Τη… μαγκιά.

Ετσι, στον τελικό των ονείρων του Βαγγέλη Γραμμένου, της Εξυγίανσης και της Κυβέρνησης, είχαμε σκηνές ωμής βίας, οπαδούς με full face να… ποζάρουν με κόφτες στα κάγκελα,  δεκάδες φωτοβολίδες ευθείας βολής (από αυτές που μας τις… έμαθε ο εξαφανισμένος αυτό το διάστημα Κοντονής) μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καπνογόνα, πέτρες, βίδες, μαχαίρια και γενικώς κάθε λογής και είδους… πολεμικό εξοπλισμό, τον οποίο ήταν… χρήσιμο στους «υπέροχους» στρατούς των αντίπαλων παρατάξεων.

Κι όμως, όλα αυτά τα εντυπωσιακά και φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, μέχρι στιγμής δεν τα έχει δει κανείς από τους αρμοδίους. Σε όλο τον πλανήτη τα είδαν, μόνο στην Ελλάδα συνεχίζουν να παίζουν«κρυφτούλι» με την αλήθεια, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ διδάσκει κοροϊδία και εθελοτυφλία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να σφυρίζει αδιάφορα γιατα αίσχη που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ολοι οι αρμόδιοι συνεχίζουν να κάνουν τα… παγόνια και να προκαλούν τη φίλαθλη κοινή γνώμη, που είδε για μια ακόμα φορά τους γνωστούς-αγνώστους να τα κάνουν μπάχαλο.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ωστόσο, εκθέτουν ανεπανόρθωτα όλους όσους προσπαθούν να καλύψουν ή να αποκρύψουν την πραγματικότητα. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και επιβεβαιώνουν τη σφοδρότητα των συγκρούσεων. Βίντεο μέσα από τα επεισόδια και όχι από… απόσταση, για την περίπτωση που δεν βλέπετε καλά ποιοι πλακώνονται.

Κύριοι της ΕΠΟ και της Κυβέρνησης, κύριε Βασιλειάδη, δείτε τα βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω κι αν έχετε ακόμη αμφιβολίες για τη «γιορτή του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ», κοιτάξτε το…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ