Η πτήση της… εξυγίανσης και οι καρέκλες του Σκίμπε

Η πτήση της… εξυγίανσης και οι καρέκλες του Σκίμπε

Η… εξαίρεση που έγινε στο τσάρτερ και η συνέντευξη Τύπου του Σκίμπε στην Σεβίλλη που δεν έγινε στις… καρέκλες.

Στα φόρτε του είναι τελευταία ο Γραμμένος. Ακούγεται ότι ο Ιβάν του είπε μετά τον ορισμό του Κομίνη στο παιχνίδι Πανιώνιος-Λεβαδειακός: «Τον αλλάζεις ή φεύγεις τώρα». Ο «δικός του» πρόεδρος έφερε τον κόσμο ανάποδα. Έστειλε αδιάβαστο τον διεθνή διαιτητή.

Μετά κανόνισε να έρθει ο Μπορμπαλάν για τον τελικό. Έβαλε τέταρτο τον Σιδηρόπουλο επειδή το ήθελε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε το τρόπαιο. Πανευτυχής ήταν ο Γραμμένος στην απονομή. Επιτέλους τα κατάφερε. Δυσκολεύτηκε, πέρασε διά πυρός και σιδήρου αλλά τελικά έδωσε το κύπελλο στα …σωστά χέρια. Άξιος.

Όμως η πιο πρόσφατη απόφαση του είναι εξίσου «δυνατή». Δείγμα της σχέσης που έχει με τον Βορρά. Η αποστολή της εθνικής ομάδας πέταξε για την Σεβίλλη για να παίξει το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Στο αεροπλάνο δεν ήταν μόνο οι διεθνείς, ο Σκίμπε, οι συνεργάτες του και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Ήταν και δύο δημοσιογράφοι. Παρότι ο Σκίμπε έχει ζητήσει να μην υπάρχει κανείς άλλος στο τσάρτερ. Ο Σκίμπε ρωτήθηκε ποτέ για τους «μουσαφίρηδες»; Άραγε να αντέδρασε; Με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει θα …καταλάβει.

Φαντάζομαι επίσης πως κανείς από την ΕΠΟ δεν έχει εξηγήσει στον Σκίμπε πως στο «Ελλάντα» υπάρχει μνημόνιο και πως καλό θα ήταν να βοηθήσουμε τα ΜΜΕ (για να μας βοηθήσουν) παίρνοντας μαζί στις αποστολές και δημοσιογράφους.

Οι δύο δημοσιογράφοι λοιπόν που «έσπασαν» τον «κανόνα» Σκίμπε δεν εργάζονται σε κάποιο τυχαίο κανάλι. Πήγαν στην Ανδαλουσία για λογαριασμό του EPSILON TV. Του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει στον Σαββίδη. Ο Γραμμένος έδωσε την άδεια για τους συγκεκριμένους. Για τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που δουλεύουν και εκπροσωπούν άλλα μέσα δεν το έκανε ξανά επί προεδρίας του!

Όταν πρόκειται για τον Ιβάν αλλάζουν τα πράγματα. Τότε ο Γραμμένος παθαίνει κρίση …εξυγίανσης. Κάνει όλα τα χατίρια. Σιγά μην άφηναν απέξω την εθνική ομάδα. Να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ μόλις ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η… πλάκα όμως δεν τελειώνει εδώ. Το κανάλι που κάλυψε το φιλικό είχε προετοιμάσει και ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου. Ποιας συνέντευξης Τύπου όμως; Σάμπως ήταν κανείς δημοσιογράφος στην αίθουσα για να μιλήσει;

Άλλος ένας Έλληνας δημοσιογράφος είχε ταξιδέψει στη Σεβίλλη με δικά του έξοδα. Κανείς όμως δεν εμφανίστηκε και έτσι ο Σκίμπε είχε το… δίλλημα. Να μιλήσει… μόνος του σε… καρέκλες ή να την «κάνει». Και την «έκανε» όπως ήταν λογικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ