Εμφύλιος στην ΚΕΔ

Εμφύλιος στην ΚΕΔ

Τα «έσπασαν» τα φιλαράκια στην ΚΕΔ για τα... μάτια του Κομίνη και γιατί ο ένας από τους δύο τα είπε όλα στα αφεντικά του Βορρά.

Πάει χάλασε ο κόσμος. Μεγάλη κρίση περνάει η σχέση του Κουκουλάκη και του Τριτσώνη. Η φιλική. Μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας. Θα γινόταν και αυτό αφού ο Σταυράκος κάνει ότι του λέει ο Νότος.

Τα μαχαίρια βγήκαν μετά τον ορισμό του Κομίνη. Όχι ρε παιδιά στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Τώρα, πριν τον τελικό του κυπέλλου, στο Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Είπαμε ότι η επιστροφή του στη δράση προκάλεσε …σεισμό στο πάρκο.

Ο Βορράς αντέδρασε ακαριαία και με έντονο τρόπο. Σας είπα για τον Ιβάν και τον Γραμμένο. Όμως δόθηκε εντολή να ψαχτούν οι υπάλληλοι του οπλοφόρου. Ο Μάλαμας και ο Σάρα. Ο Τεβεκέλης δηλαδή και ο Σαραϊδάρης. Οι επιφορτισμένοι με τα διαιτητικά θέματα στον ΠΑΟΚ.

Έπρεπε να δώσουν αναφορά στο μεγάλο αφεντικό για το γεγονός. Για το τι συνέβη. Το κουβάρι άρχισε σύντομα να ξετυλίγεται. Την άκρη βρήκε ο Σάρα. Δεν καθυστέρησε πολύ. Απευθύνθηκε στον κατάλληλο άνθρωπο. Στον φίλο του στην ΚΕΔ. Τον Κουκουλάκη με τον οποίο αγωνίζονταν μαζί στην Ευρώπη τον καιρό που ήταν εν ενεργεία ρέφερι.

Ο Μιχαλιός δεν μάσησε ιδιαίτερα να αποκαλύψει το έργο. Τα ξέρασε όλα. Έδωσε στεγνά τον Τριτσώνη. Τον κολλητό του. Για να μην μπλέξει ο ίδιος. Δεν είπε ψέμματα. Αλλά δεν φέρθηκε σαν φίλος. Ούτε σαν καλός και σωστός συνεργάτης. Άλλο ένα και άλλο το άλλο.

Ο Σταυράκος βέβαια το έμαθε. Αυτά τα πράγματα δεν μένουν κρυφά. Πιο πολύ όμως τον στενοχώρησε η αντικατάσταση του Κομίνη. Γιατί φάνηκε πως δεν μπορεί να κάνει πλέον τα θελήματα. Τουλάχιστον όχι όλα. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο.

Στον τελικό απέφυγαν να πάνε. Ο ένας είπε ότι είναι άρρωστος και ο άλλος ότι είχε μία σοβαρή υποχρεώση. Έτσι όπως τα έκανε ο Τριτσώνης δεν μπορούσε να εμφανιστεί. Δεν εμπιστεύεται ούτε τον κολλητό του. Τον πρώην γιατί μετά από το χουνέρι που του έκανε ο Κουκουλάκης η σχέση τους χάλασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ