Τουλάχιστον δεν έπαιξε ο Φορτούνης…

Τουλάχιστον δεν έπαιξε ο Φορτούνης…

Εθνική για λύπηση στην Ολλανδία με… σφραγίδα Πογιέτ που κανείς δεν κατάλαβε τι παρέταξε. Με Κουρμπέλη, Μάνταλο, Ρότα και Σιώπη θα πάμε μπροστά..

Από τις ασυναρτησίες στην συνέντευξη για τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του στις κλήσεις και για τον εξαναγκασμό του Κώστα Φορτούνη σε απόσυρση από την Εθνική, στην «ότι να ναι» παράταξη της Εθνικής στο Αϊντχόβεν.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, πρωταγωνιστής ξανά. Αρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι καθώς βλέπετε μετά την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσαν οι δικαιολογίες του για τη μη κλήση του καλύτερου και πιο φορμαρισμένου Έλληνα παίκτη, Κώστα Φορτούνη, αλλά και άλλων παιδιών που και σε καλή κατάσταση είναι και παιχνίδια έχουν στα πόδια τους (βλέπε Κωνσταντέλια, Δουβίκα, Αλεξανδρόπουλο) παρουσίασε μια θλιβερή Εθνική σε ένα σημαντικό ματς για την πορεία προς το Euro.

Διαβάστε επίσης: Όπως το ήθελε ο Κορδόν: Οι τρεις αλλαγές «ουσίας» στους δείκτες του ρόστερ και το διαβατήριο του Ροντινέι

Και δεν λέει κανείς γιατί έχασε από την Ολλανδία που έτσι και αλλιώς ήταν φαβορί. Αλλά αυτή η κατηφόρα, η άνευ όρων παράδοση έχει «ταυτότητα» και είναι του Πογιέτ. Ένα σχήμα «ότι να ναι» απέναντι σε μια Ολλανδία που αν ήθελε και συνέχιζε σε φουλ ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο θα μετράγαμε ακόμη περισσότερα γκολ.

Επιλογές που ψάχνεις να βρεις την λογική εξήγηση αλλά που να την βρεις. Το… παρεάκι του Πογιέτ να είναι καλά.

Εθνική με Κουρμπέλη, Μάνταλο, Ρότα και Σιώπη, με τον Τζαβέλα στην αποστολή… Πώς να πάει η μπάλα μπροστά; Αλλά και τι έγινε; Σάμπως νομίζετε έχει κανένα μεγάλο άγχος ο Πογιέτ; Σάμπως θα του πει κανείς τίποτα για τα αποτελέσματα; Μια χαρά κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει ο Πογιέτ.

Το σημαντικό άλλωστε χθες για την Εθνική δεν ήταν η ήττα. Ήταν ότι τουλάχιστον δεν έπαιξε ο Φορτούνης. Δεν κάνει βλέπετε για την Εθνική του Πογιέτ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ