Πογέτ: «Μάθαμε πολλά σήμερα, πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς»

Πογέτ: «Μάθαμε πολλά σήμερα, πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ισχυρίστηκε πως μετά την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία η Εθνική και ο ίδιος πήραν ένα καλό μάθημα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Εθνική μας ομάδα δεν «εμφανίστηκε» στο Phillips Stadium και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, σε μία αν μη τι άλλο δύσκολη έξοδο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του μετά το ματς, είπε πως πήραν ένα πολύ καλό μάθημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία ενώ τόνισε πως οι δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν είναι κρίσιμες και πρέπει η Εθνική να πάρει τις νίκες.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 εκατ. για τον Καμαρά, η απάντηση του Ολυμπιακού και το νέο συμβόλαιο

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας:

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο:

«Πιστεύω ότι μάθαμε πολλά σήμερα, καταρχάς να δούμε τι θέλουμε να πετύχουμε αν θέλουμε να παίξουμε στο Euro. Είπα στους παίκτες να το συζητήσουμε, αν θέλουμε να πάμε στο Euro η κατάσταση στα ματς θα είναι όπως το σημερινό».

Για το αν υπήρχε διαφορά στην ενέργεια:

«Eίχαν ενέργεια, είναι μεγαλόσωμοι παίκτες, είναι γρήγοροι με την μπάλα, θεωρώ ότι και η ομάδα μας τα πήγε καλά. Ξέραμε από την αρχή ότι με Γαλλία και Ολλανδία θα ήταν δύσκολες αναμετρήσεις, ξέρουμε τώρα τι πρέπει να κάνουμε στα εντός έδρας παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Μαυροπάνου:

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όλοι οι παίκτες, για όλα τα ματς του ομίλου, εφόσον πάμε στο Euro, έχω μάθει πώς θα το αντιμετωπίσω και θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος, αν θέλουμε να έχουμε μια μικρή πιθανότητα πρόκρισης, θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ