Η κρίση της UEFA για την απόφαση του Κομίνη

Η κρίση της UEFA για την απόφαση του Κομίνη

Ο «ΠΑΡΑΓΚΑΣ» αποκαλύπτει πού κατέληξε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA για το εάν ήταν ή όχι οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Έφτασε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Άλλωστε όταν δίνεις μία υπόσχεση πρέπει να την κρατάς. Δεσμεύτηκα ότι μετά τον τελικό θα σας έλεγα για την φάση του Κομίνη. Στην Τούμπα. Για την άποψη της UEFA. Της επιτροπής διαιτησίας της. Του Κολίνα και των άλλων που ορίζουν τους διαιτητές στο Champions League, στο Europa Leagueκαι στις λοιπές διοργανώσεις της.

Αυτό που θα διαβάσετε είναι γκαραντί. Τώρα όλα έχουν τελειώσει. Έπεσε η αυλαία. Η ΑΕΚ πήρε το Πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτά. Το μόνο που μετράει είναι ότι θα μάθετε αν τελικά ο Κομίνης ενήργησε σωστά ή όχι. Και πρέπει να ξέρετε γιατί η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Μέχρι και τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την UEFA, το γκολ του Βαρέλα δεν έπρεπε να μετρήσει. Γιατί ο Μαουρίσιο ήταν σε θέση οφσάιντ. Το λάθος του παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν ότι έκανε κίνηση προς την μπάλα. Ενεπλάκη στην φάση και ήταν εκτεθειμένος. Τελεία και παύλα. Έντ οφ στόρι.

Τώρα ξεκινούν να με βρίζουν οι βόρειοι και να πανηγυρίζουν οι νότιοι. Λες και εγώ έβγαλα το πόρισμα. Ο Κολίνα και οι δικοί του δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθούν τίποτα. Καλά κάνουν γιατί μετά θα τους καλούσαν να πάρουν θέση σε κάθε σημαντική επίμαχη φάση. Αυτοί δεν είναι Βαρούχες και Βασιλάκηδες.

Εδώ κοτζάμ ΚΕΔ δεν έχει πει τι έγινε εκείνη τη βραδιά. Το μόνο που έκανε ήταν να ορίσει ξανά τον Κομίνη! Για να τον αντικαταστήσει μετά από ώρα. Και δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα.

Γίνεται προγραμματισμός στην διαιτησία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο από τους ίδιους ανθρώπους. Αίμα και άμμος από την πρεμιέρα. Μόλις λειτουργήσει το VAR θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι. Ξέρουν πολύ καλά ο Κουκουλάκης και αυτοί που τον έβαλαν σε αυτό το πόστο τι εννοώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ