Αμφιβάλει κανείς ότι θα διαλύσουν το πρωτάθλημα; Και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή

Αμφιβάλει κανείς ότι θα διαλύσουν το πρωτάθλημα; Και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή

Μέσα σε μια νύχτα οι μάσκες έπεσαν. Και στο χορτάρι. Και στα γραφεία της ΕΠΟ.

Καιρό είχαμε να ζήσουμε μια τέτοια νύχτα. Αμφέβαλλε κανείς όμως από το περασμένο Σάββατο όταν παραιτήθηκε ο Στιβ Μπένετ και έπιασαν δουλειά και επίσημα ο Σταύρος Μάνταλος και οι… συνεργάτες του στην ΚΕΔ, ότι θα αργήσει αυτό το βράδυ; Τέρατα στην Τρίπολη από τον Ευαγγέλου με τον Κουμπαράκη στο VAR. Τέρατα και στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο στο χορτάρι και στην τεχνολογία τον Παπαπέτρου. Έλληνες διαιτητές για γέλια και για κλάματα.

Πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή στην Τρίπολη. Με τσαμπούκα και το «έτσι θέλω» η ακύρωση ενός γκολ του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλο πέναλτι στην Τρίπολη (αυτό που έχασε ο Σπόραρ, ντε). Πέναλτι ενώ πριν υπήρξε χέρι επιτιθέμενου (Ζίνι) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύο πέναλτι ο Παναθηναϊκός, δύο πέναλτι η ΑΕΚ. Δύο-δύο σαν τους Χιώτες. Και να ήταν; Ας έδιναν από πενήντα. Αλλά εδώ γίναμε μάρτυρες μιας διαδραστικής κωμωδίας που εξελίσσονταν σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά γήπεδα.

Δεν μπορούν οι Έλληνες διαιτητές. Δεν επιτρέπεται να είναι ο Σταύρος Μάνταλος αρχιδαιτητής γιατί το απαγορεύει ξεκάθαρα η Ολιστική Μελέτη, αλλά και γιατί μέσα σε δύο ώρες έπεσαν οι μάσκες. Δεν θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα με αυτούς τους τύπους. Και το χειρότερο ποιο είναι;

Ότι σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η Επιτροπή του Χαλίφη ντε, ανέβαλλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή. Όπως ο Μπαλτάκος ανέβαλε τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για το ίδιο θέμα. Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς; Δεν βιάζονται τα παλικάρια να δοθεί λύση. Μια χαρά τους αρέσει σε αυτή τη θέση ο Σταύρος Μάνταλος.

«Με αυτόν τον διαιτητή και μέχρι το πρωί να παίζαμε δεν θα παίρναμε κάτι» έλεγε στο φινάλε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο προπονητής του Ατρόμητου, ο Κρις Κόλμαν. Έξαλλος από όσα είδε να συμβαίνουν στο ίδιο γήπεδο και φέτος (πέρσι ο κορυφαίος Σιδηρόπουλος στο 95΄ σφύριξε τη λήξη για να μην δώσει το ξεκάθαρο πέναλτι σε βάρος του Μάνταλου με το σκορ στο 1-0). Δεν είχε νίκη η ΑΕΚ ως απόψε στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Και με μια ισοπαλία όπως άξιζε να τελειώσει το ματς θα έφτανε σε απώλεια έξι βαθμών στην έδρα της (μετά τις ισοπαλίες με Σέρρες και Ολυμπιακό). Είχε όμως την τύχη να είναι ο Παπαπέτρου στο VAR και ο Παπαδόπουλος με τη σφυρίχτρα στο χορτάρι. Ο ίδιος Παπαδόπουλος που παίρνει το βαλιτσάκι του την Κυριακή και πάει για τα Γιάννενα και το VAR στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός. Καλά ξεμπερδέματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ