Και τώρα το «συνεργείο» της Νέας Φιλαδέλφειας πάει ταξιδάκι στα Γιάννενα για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός (vids)

Και τώρα το «συνεργείο» της Νέας Φιλαδέλφειας πάει ταξιδάκι στα Γιάννενα για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός (vids)

Απίστευτο, αλλά αληθινό. Αντί για τον οφθαλμίατρο δύο της Νέας Φιλαδέλφειας παίζουν στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Και οι τυφλοί είδαν το βράδυ της Πέμπτης. Νύχτα χωρίς… αναισθητικό και στην Τρίπολη όπου το δίδυμο Ευαγγέλου-Κουμπαράκης (το άγρυπνο μάτι του VAR) έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή και στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ο Ιωάννης Παπαδόπουλος με τον Τάσο Παπαπέτρου (και αυτός φρουρός της… τεχνολογίας) ισοπέδωσαν τα πάντα προκειμένου η ΑΕΚ να σημειώσει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη. Καθαρό γκολ ακύρωσαν του Ατρόμητου με το έτσι θέλω. Και έπειτα έκλεισαν τα μάτια στη χερούκλα του Ζίνι πριν δώσουν δεύτερο πέναλτι στην ΑΕΚ για το τελικό 2-1.

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου ένα πράγμα, σε μια συγκυρία όπου η ΚΕΔ είναι πλέον και επίσημα ακέφαλη και ο Σταύρος Μάνταλος κάνει τα… δικά του ως ο «ενδιάμεσος» από τον Στιβ Μπένετ στον επόμενο. Θυμηθείτε κάτι: Θα πάρει πολύ καιρό αυτή η ιστορία για τον επόμενο αρχιδιαιτητή. Κάνουν ότι μπορούν τα παλικάρια στην ΕΠΟ. Και ο Μπαλτάκος που προχθές ανέβαλε την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για το θέμα και οι… πεφωτισμένοι της Εκτελεστικής Επιτροπής που ήταν να συνεδριάσει και αυτή την Τρίτη για το ίδιο θέμα, αλλά ξαφνικά το… ξανασκέφτηκε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κατσουράνη για όσα έγιναν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια: «Κακές διαιτησίες, υπέρ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ» (vid)

Που θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη ο Παπαδόπουλος, ο Ευαγγέλου, και ο Παπαπέτρου έπειτα από τα χθεσινά; Είτε στον οφθαλμίατρο, είτε σπίτι τους να ξεκουραστούν. Που θα είναι προσεχώς; Στο μεροκάματο κανονικά και με το νόμο. Είχε φροντίσει ο Μάνταλος να αποβάλλουν το άγχος για χθες, προκαταβολικά. Κανονικά στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής. Ο μετρ του VAR, Παπαπέτρου στο Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης την Δευτέρα. Ο Ευαγγέλου VAR στο Άρης-Κηφισιά την Κυριακή. Και ο Παπαδόπουλος που μιλά για εκείνον όλη η Ελλάδα έπειτα από τα χθεσινά, ταξιδάκι στα Γιάννενα και το ΠΑΣ-Ολυμπιακός. Όχι, δεν θα πατήσει χορτάρι. VAR και αυτός. Χορτάρι θα πατήσει ο ένας από τους επόπτες του χθεσινού ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο Λάζαρος Δημητριάδης που χαμπάρι δεν πήρε τη χερούκλα του Ζίνι στη φάση του πέναλτι που έκρινε το ματς.

Σήμερα και όλας ο Μάνταλος θα πρέπει να τους «αλλάξει» καθώς και μόνο η παρουσία τους δημιουργεί μια τεράστια συζήτηση που κάθε κανονική ΚΕΔ θα ήθελε να αποφύγει. Ποια κανονική ΚΕΔ όμως; Είδατε εσείς κάποια αντίδραση για τα χθεσινά; Βλέπετε να μιλάει κανείς; Μόνο οι Περιστεριώτες αλλά και αυτούς ποιος τους ακούει μωρέ; Τι ήθελαν δηλαδή να πάρουν βαθμό στη Νέα Φιλαδέλφεια; Μα δεν διαβάσατε τι γράφουν οι σοβαροί; Η ΑΕΚ λέει έχασε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχε το ματς στο 3-0. Από τη στιγμή που χάθηκαν λοιπόν αυτές, πως να μετρήσει το κανονικό γκολ του Ατρόμητου; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας…

ΥΓ. Διαμαντόπουλος με Κούλα Χασάν και σία στο ΟΦΗ-ΑΕΚ τη Δευτέρα. Για να μην υπάρξει και εκεί κάποια… παρανόηση. Ας μετρήσουμε σε πόσα ματς της ΑΕΚ θα παίξει ο Διαμαντόπουλος φέτος. Έτσι για την… στατιστική

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ