Η αλήθεια για το deal του Τσακίρη με την Ντιναμό Βουκουρεστίου

Η αλήθεια για το deal του Τσακίρη με την Ντιναμό Βουκουρεστίου

Τι ενώνει και τι χωρίζει τον πρώην ιδιοκτήτη του Πανιωνίου με την Ρουμανική ομάδα

Πριν από δυο εβδομάδες, μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει από την Ρουμανία, είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης φερόταν να έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Η αντίδραση του 47χρονου εφοπλιστή ήταν άμεση, αφού διέψευσε την είδηση ενώ αργότερα και ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας, είχε κάνει λόγο για παραπληροφόρηση.

Τελικά τι είχε συμβεί; Καταρχήν αν απορείτε πως συνδέεται ο Τσακίρης με την Ρουμανία, η απάντηση είναι εύκολη, αφού η επί χρόνια συμβία του πρώην ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου προέρχεται από εκεί και για αυτό τον λόγο επισκέπτεται πολλές φορές το Βουκουρέστι.

Το ποδοσφαιρικό μικρόβιο συνεχίζει να κυλάει στο αίμα του και ναι είναι αλήθεια ότι έχει κάνει συζητήσεις για την εξαγορά της Ντιναμό,

Μάλιστα έχει υπογραφεί και σχετικό MoU για αυτό το θέμα, που προβλέπει το ποσό της αγοράς, εφόσον ο οικονομικός έλεγχος των βιβλίων δεν έκρυβε απρόσμενα χρέη.

Ο όρος του Τσακίρη ήταν να μην διαρρεύσει απολύτως τίποτα και εφόσον έπεφταν και οι επίσημες υπογραφές τότε ο ίδιος θα ανακοίνωνε την συμφωνία, με τον τρόπο που αυτός επιθυμούσε.

Οι Ρουμάνοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα στεγανά τους και ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου εξοργίστηκε και ακύρωσε το deal. Τώρα για το αν επανέλθει, για την Ντιναμό ή κάποια άλλη ομάδα της Ρουμανίας, μόνο αυτός το γνωρίζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ