ΑΕΚ: Το -8 και η «καυτή» τριάδα που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση…

ΑΕΚ: Το -8 και η «καυτή» τριάδα που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση…

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να βλέπει την κορυφή με… κιάλια στα τέλη του Οκτώβρη με το πρόγραμμα που την περιμένει σε συνδυασμό με την εικόνα που δείχνει.

Αλλιώς τα περίμεναν στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλιώς βλέπουν την σεζόν να εξελίσσεται. Μπορεί τα δύο απανωτά διπλά σε Μπράιτον και Λεωφόρο να έφεραν κλίμα ενθουσιασμού στην Ένωση όμως το «ταμείο» στο πρώτο μικρό αλλά σημαντικό δείγμα της νέας σεζόν δεν είναι συν.

Τουναντίον, η ΑΕΚ βρίσκεται στο -8 από τον Ολυμπιακό που φιγουράρει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και ξέρει πως τα πιο δύσκολα την περιμένουν.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανατροπή στις αποδόσεις για κατάκτηση της Stoiximan Super League

Την Πέμπτη υποδέχεται τον Άγιαξ για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και την Κυριακή δίνει στην ΟΠΑΠ Αρένα τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό. Εύκολο ματς θα πει κανείς με την πρώτη ανάγνωση, αλλά ποιο ήταν εύκολο φέτος για την ΑΕΚ για να είναι και αυτό;

Μια ΑΕΚ που έχει δεχθεί γκολ και στα 11 επίσημα ματς που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και που ειδικά στην έδρα της δεν εμπνέει την παραμικρή σιγουριά για νίκη. Μόνο τον Ατρόμητο άλλωστε νίκησε φέτος στη Νέα Φιλαδέλφεια και για να συμβεί αυτό έγιναν όργια από το VAR. Ακόμη όμως και αν τα καταφέρει με την ομάδα του Αγρινίου θα πάει στην διακοπή με διαφορά πέντε βαθμών από την κορυφή ξέροντας πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι «φωτιά».

Την ΑΕΚ την περιμένει άλλη μια «καυτή» τριάδα αγώνων με το… καλημέρα της επιστροφής στη δράση καθώς στις 22/10 πάει στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική, στις 26 του μήνα ταξιδεύει στην Μασσαλία για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και στις 30/10 παίζει ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΟΚ. Ζόρικο πρόγραμμα για την ΑΕΚ που αν δεν βρει τις λύσεις κινδυνεύει από νωρίς στο πρωτάθλημα να βλέπει την κορυφή με τα…κιάλια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η γκρίνια άλλωστε των οπαδών της είναι δεδομένη και εκφράστηκε και μετά το ματς στην Κρήτη με τον Αλμέιδα να ξέρει πως αν δεν αλλάξει το… τσιπάκι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα στην συνέχεια.

Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως στο κλείσιμο του προγράμματος έως την διακοπή του Νοεμβρίου υπάρχουν δύο ματς στα μέτρα της, με Κηφισιά εκτός και Λαμία εντός που αν δεν συνεχίσει να έχει την εικόνα που έχει δείξε έως τώρα μπορεί να μετατρέψει σε 6 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

  • 8/10 1η ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
  • 22/10 8η ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ
  • 26/10 ΜΑΡΣΕΙΓ-ΑΕΚ
  • 30/10 9η ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
  • 6/11 10η ΚΗΦΙΣΙΑ-ΑΕΚ
  • 9/11 ΑΕΚ-ΜΑΡΣΕΙΓ
  • 12/11 11η ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ