O τρίτος που θα γίνει πρώτος

O τρίτος που θα γίνει πρώτος

Ο τρίτος αρχιδιαιτητής από το εξωτερικό. Θα έρθει λέει και αυτός μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Θα φοράει μαγιό και σαγιονάρα από το αεροδρόμιο. Οι διαρροές είναι συγκεκριμένες. Έρχεται για να γίνει το πρώτο βιολί. Όχι για να είναι τρίτος στην ιεραρχία μετά τον Περέιρα και τον Μαρίν. Τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.

Από τις 12 Μαρτίου είχα πει ότι θα έρθει ξένος για να αναλάβει την διοίκηση της ΕΠΟ. Χθες έσκασε η… είδηση. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό. Κάθε νέα παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία διετία δούλεψε για την… εξυγίανση. Των πρώην συμμάχων και νυν εχθρών. Του Βορρά και του Νότου.

Άλλο είναι το θέμα μας σήμερα. Ο τρίτος αρχιδιαιτητής από το εξωτερικό. Θα έρθει λέει και αυτός μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Θα φοράει μαγιό και σαγιονάρα από το αεροδρόμιο. Οι διαρροές είναι συγκεκριμένες. Έρχεται για να γίνει το πρώτο βιολί. Όχι για να είναι τρίτος στην ιεραρχία μετά τον Περέιρα και τον Μαρίν. Τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.

Ο νέος λοιπόν θα γίνει ο αρχηγός στην ΚΕΔ. Θα επιλέξει τους συνεργάτες του και θα κάνει τους πίνακες. Μάλλον σε συνεννόηση με τον άλλον που έρχεται για την εποπτεία της ομοσπονδίας.

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον Κουκουλάκη και τον Τριτσώνη. Πως θα χάσει η ελληνική διαιτησία αυτά τα παλικάρια; Τι θα κάνουν ο Ιβάν και ο Τίγρης; Οι νταραβεριτζήδες; Ο Γιαννάκης, ο Αλέξης, ο «δικός μας» πρόεδρος; Αν επιβιώσουν και τώρα κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα. Θα πρόκειται ξανά για ένα καλοστημένο παραμυθάκι.

Μέχρι και ο Περέιρα ανησυχεί. Που θα ξαναβρεί τα 22.500 ευρώπουλα κάθε μήνα; Πολλοί στο πάρκο έχουν χάσει τον ύπνο τους. Και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα είχα πάθει. Πάει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Έτσι φαίνεται. Εκτός και αν πρέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ