H επιμονή των Σουηδών για Λινέρ, και η επιβεβαίωση για τον Λεμά

H επιμονή των Σουηδών για Λινέρ, και η επιβεβαίωση για τον Λεμά

 Τι λέει ο ατζέντης του Αργεντινού στόπερ Κριστιάν Λεμά για τον Ολυμπιακό και πως ο Σουηδός πορτιέρο Όσκαρ Λινέρ μπήκε στην κουβέντα μετά το φινάλε με Στεργιάκη.

Την έχει κάνει την αρχή ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές. Και προσπαθεί να κάνει και τη συνέχεια. Μιλάει με παίκτες, με ατζέντηδες και όπως φαίνεται το κάνει… μακριά από εκεί που οι δημοσιογράφοι πιστεύουν έχοντας όσο χώρο θέλει σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι δύο υποθέσεις του Όσκαρ Λινέρ και του Κριστιάν Λεμά είναι απολύτως χαρακτηριστικά. Μιας και υπάρχει λοιπόν ρεπορταζάκι και για τους δύο, το παραθέτουμε.

Πρώτα από όλα για τον τερματοφύλακα της ΑΙΚ Στοκχόλμης που για τους Σουηδούς θεωρείται πραγματικά καλό πρότζεκτ. Υπάρχει «παιχνίδι» από τον Γενάρη όταν και προτάθηκε αρχικά. Υπήρξαν συζητήσεις και τότε, επανήλθε το θέμα και τώρα που χάλασε η μεταγραφή του Στεργιάκη από την Σλάβια (με την ευκαιρία μάλλον δεν διαβάσατε πουθενά για το… ιατρικό της υπόθεσης, και τις εξετάσεις που πέρασε (;) ο μικρός, αλλά μόνο κάτι δηλώσεις του προέδρου των Βουλγάρων από εκείνες που… θολώνουν τα νερά). Τον Στεργιάκη ο Ολυμπιακός τον είχε κλείσει στα 800.000 ευρώ, θέλοντας να επενδύσει σε έναν νεαρό και εξελίξιμο πίσω από τον Γιαννιώτη. Οι Σουηδοί πάνω-κάτω τόσο κοστολογούν και τον Λινέρ που είναι 21 ετών. Καταλαβαίνετε πως οι ομοιότητες είναι αρκετές.  Ατζέντηδες που έχουν πόρτα στην Σκανδιναβία λένε πως πρόκειται για μια ιστορία υπαρκτή. Δύσκολη , αλλά υπαρκτή.

Και σε ότι αφορά στον Λεμά, τον στόπερ της Μπελγράνο που μένει ελεύθερος από την ομάδα του; Ο 27άχρονος όχι μόνο βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με τον Αργεντινό μάνατζερ του έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες.  Απλά η πρόταση αυτή δεν είναι η μοναδική, και δεν είναι και η καλύτερη που υπάρχει στο τραπέζι. Είναι στο κόλπο η Μπενφίκα, αλλά κυρίως είναι στο κόλπο η Κρουζ Αζούλ και η Ράσινγκ της πατρίδας του. Ο Λεμά ζητά κλειστό τριετές συμβόλαιο και ένα καλό bonus υπογραφής, σε αυτή την πατέντα που συνηθίζεται με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Μπόνους που φυσικά το δίνεις στην αρχή.

Τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ευρώπης, αλλά η Κρουζ Αζούλ είναι που του έχει κάνει ως τώρα μακράν την καλύτερη πρόταση. Οι Μεξικανοί του δίνουν κάτι σε 1 εκατ δολάρια τον χρόνο. Ο ατζέντης του παίκτη δεν βιάζεται, και από ότι ξέρουμε δεν έχει κλείσει καμία πόρτα ως εδώ. Δεν έχει πει «όχι» σε κανέναν. Ξαναλέμε όμως ότι με βάση τα οικονομικά δεδομένα, το πιθανότερο είναι ο ύψους 1.90 κεντρικός αμυντικός να πάει στο Μεξικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ