Τίγρη πάρε τον Φέτφα (αν μπορείς)

Τίγρη πάρε τον Φέτφα (αν μπορείς)

Έκανε… ρούμπο η ΑΕΚ με τον Αλμπάνη. Την «αρπαγή» του Λάζαρου όμως την… ξεπλένει μόνο η υπογραφή του Φετφατζίδη. Θα πάρει τη ρεβάνς ο Μελισσανίδης;

Βαριέμαι τους ρεπόρτερ. Βαριέμαι και τις μπαρούφες τους. Τα κλισέ, και τις μπούρδες. Εδώ γίνεται πόλεμος και εκείνοι πλάθουν αγιογραφίες και κουλουράκια μπροστά στο… μίξερ της ενημέρωσης (τι είπα ο καλλιτέχνης).

Πήρε λέει η ΑΕΚ τον Αλμπάνη. Ωραία. Ρούμπος λέω εγώ. Κίνηση γνωστή και από τις συνηθισμένες. Να δείτε που ο Απόλλωνας μόλις βρήκε νέο χορηγό στη φανέλα του. Η ομάδα της Ριζούπολης που από τη χαρά της έσπευσε να ανακοινώσει εκείνη τη μεταγραφή. Παράξενο; Είπαμε, εδώ δεν έχει μπούρδες. Βασίλη Δεκάρικο διαβάζεις, δείξε λιγάκι σεβασμό.

Δεν ταιριάζει… στο προφίλ μιας ομάδας που γενικά τις αρέσει να προσέχει τις λεπτομέρειες, να τις ανακοινώνει μεταγραφή άλλος. Και ο Αλμπάνης δεν είναι κακός παίκτης, ανεξάρτητα αν στοίχισε 300 χιλιάρικα.

Προφανώς όμως η ΑΕΚ για να αλλάξει το παράξενο κλίμα των ημερών θέλει η ίδια να ανακοινώνει σοβαρότερα (και κυρίως ακριβότερα) θέματα γιατί ο κόσμος δεν πανηγυρίζει ακριβώς μετά το τρένο της μεγάλης φυγής από το συρμό της Φιλαδέλφειας (μπα σε καλό μου, κεντάω). Εκείνο που πήρε τον Λάζαρο, τον Γιόχανσον, τον Ανέστη και τον Αραούχο.

Μοίρασε ο Ανδρέας ο Δημάτος το θέμα της παραμονής του Λιβάγια. Μοίρασε τη προφορική συμφωνία με τον Χιμένεθ στο κότερο του Μελισσανίδη. Τον Αλμπάνη τον άφησε για τον Απόλλωνα. Ποια είναι η επόμενη ανακοίνωση που θέλει να κάνει ως ΑΕΚ; Ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Η καψούρα του Τίγρη. Ο «κοντός» που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν θα αποτελέσει μόνο μια σούπερ κίνηση ενίσχυσης, αλλά και μια πρώτης τάξεως απάντηση στην πιο μεγάλη «ήττα» της μεταγραφικής περιόδου. Στην αρπαγή του Λάζαρου από τον Ολυμπιακό. Αν τον πάρει είναι «πόντος» και απάντηση.

Αν μπορεί τον πάρει; Είναι υπόθεση Τίγρη. Το έχει αναλάβει. Εκείνος πάει να «ψήσει» τον Φέτφα που μόλις έμεινε ελεύθερος. Προφανώς και μπορεί. Έχει γίνει συζήτηση, έχει γίνει και πρόταση. Τα έχουν πει στα Ποντιακά. Η ΑΕΚ του έδωσε 500.000 ευρώ, ο Φετφατζίδης ζήτησε 700.000 και τριετές συμβόλαιο.

Τι είναι λοιπόν 200.000 μπροστά σε μια «ρεβάνς» που όχι μόνο θα φτιάξει τον ίδιο τον πρόεδρο, αλλά θα δημιουργήσει και κλίμα στους οπαδούς. Στα 28 του είναι ο Φετφατζίδης. Υδραυλικός από τους λίγους. Και από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού. Θα κοστίσει στους γαύρους. Τον κλείνεις και στέλνεις τα μαντάτα σου, μάγκικα και Πειραιώτικα.

Και μιας και πιάσαμε Πειραιά μεριά. Μου λένε οι φίλοι μου, κάτι παράξενα. Κάτι Λας Πάλμας και τέτοια

-«Ξηγηθείτε ρε. Τι Λας Πάλμας; Εμενίκε βραδιάτικα; ».

-«Όχι, άλλος».

-«Τι άλλος, άγνωστος;»

-«Όχι γνωστός».

_ «Ρε μπας και λέτε τον….»

Πλάκα θα έχει. Εκεί όμως όχι Φετφατζίδης, αλλά ούτε της Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό δεν θα ξεπλένει το… κάζο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ