Μελισσανίδης : Πήρε Ουζουνίδη που είναι μαθημένος στην… πείνα

Μελισσανίδης : Πήρε Ουζουνίδη που είναι μαθημένος στην… πείνα

Υπερωρίες «βαράει» ο Βασίλης Δεκάρικος! Αποκαλύπτει τον βασικό λόγο που ο Τίγρης φέρνει τον Μαρίνο στην ΑΕΚ του «όποιον θέλουμε (δεν τον) κρατάμε»!

Πιστός στρατιώτης της ενημέρωσης ο Βασίλης Δεκάρικος, δίνει τη «μάχη» του πληκτρολογίου ασταμάτητα! Ένα και μόνο κείμενο για το μεγαλείο του Τίγρη δεν φτάνει! Σας ενημέρωσα ενδελεχώς (έχω οίστρο λέμε…) φίλοι μου για τις μαεστρικές κινήσεις του Τίγρεως στα θέματα Λάζαρου, Μανόλο, Αραούχο αλλά και για αυτά που έρχονται…

Πάμε τώρα να αναδείξουμε στον… αφρό της ενημέρωσης την επόμενη κίνηση του Μέγα παράγοντα!

Ο αχάριστος Χιμένεθ μας ετελείωσε (και χάρη του κάναμε 1,5 χρόνο εδώ που λέμε) και πλέον παρότι με το «βαρύ πυροβολικό» (Θωμάς, Γιάννης, Αλέξης και τα άλλα παιδιά) δεν είναι και τόσο σημαντικό να έχουμε προπονητή (θα γλίτωνε ο άνθρωπος και τα έξοδα) ο ηγέτης της ΑΕΚ προχωράει ασταμάτητα στην κίνηση που περιμένουν όλοι!

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, κύριε αχάριστε Χιμένεθ που μάλιστα, τώρα που το θυμήθηκα (και κάπου θα το δούμε και αυτό συντόμως) ξεφτίλισες την ΑΕΚ με το κωλοδάχτυλο (sic) που έκανες στην Λεωφόρο.

Ο Τίγρης λοιπόν είναι έτοιμος για το κόλπο γκρόσο, να αλλάξει άρδην τα δεδομένα και την ώρα της μεγάλης φυγής (ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παιδιά) φέρνει τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη!

Δεν λέω, καλός προπονητής. Το καλύτερο όμως είναι άλλο, αλλά που να το καταλάβετε εσείς; Για αυτό όμως είναι εδώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος!

Προχωρώ στην αποκάλυψη. Φώτα, κάμερα, μουσική… σιωπή παρακαλώ!

Δοκιμασμένος στα δύσκολα είναι ο Μαρίνος. Αντέχει και χωρίς πληρωμές. Δουλεύει και τσάμπα! Μαθημένος στην… πείνα είναι ο άνθρωπος! Ενάμιση χρόνο στον Παναθηναϊκό και ακόμη κάνει ραντεβού για τα λεφτά του. Άχνα δεν έβγαλε ο άνθρωπος, κράτησε την ομάδα του και προχώρησε. Και τώρα ο Τίγρης θα δώσει (ούτε) τα μισά για προπονητή και θα βγάλει και κέρδος!

Σπουδαία δουλειά στον Πανιώνιο, σπουδαία δουλειά στον Παναθηναϊκό όπου κατάφερε να τον κρατήσει κατηγορία, ενωμένο (και όλα τα υπόλοιπα «σάλια») ασχέτως αν δεν πέτυχε μεταγραφή για μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλά εδώ που έρχεται, στην ΑΕΚ του Τίγρη, δεν θα έχει τέτοιες σκοτούρες. Ως γνωστόν ο Τίγρης «όποιον θέλει τον κρατάει» και προφανώς «όποιον θέλει παίρνει». Απλά με μέτρο, με ρέγουλα.

Δανεικούς όσους θέλει. Χαμηλόμισθους αβέρτα! Με τέτοιους άλλωστε δεν έχει δουλέψει ο Μαρίνος; Λέτε να μην το ξέρει αυτό ο Τίγρης. Ξέρει τι διαλέγει, έχει πλάνο.

Να ναι καλά βεβαίως και ο Χιμένεθ που δεν είπε ναι στα 700 χιλιάρικα και έτσι με τα μισά λογικά θα έχει προπονητή στα μέτρα του ο Τίγραρος. Δεν λέω, καλός προπονητής, αξιόλογος αλλά πρωτίστως μαθημένος στην… πείνα. Δουλεύει και χωρίς πληρωμές, ξέρει τον τρόπο να κρατήσει και την ομάδα του ενωμένη παρότι απλήρωτη, όπως συνέβη στον Παναθηναϊκό.

Πραγματικά, αχάριστοι οπαδοί της ΑΕΚ που βλέπω στα social να γκρινιάζετε, που θα έβρισκε καλύτερο ο Τίγρης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ