Υπόθεση Πούκι : Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ «μπροστά» από την ΑΕΚ

Υπόθεση Πούκι : Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ «μπροστά» από την ΑΕΚ

Ο Φινλανδός επιθετικός είναι η «καψούρα» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο μάνατζερ όμως του παίκτη έχει κάνει καλές δουλειές με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό σημαίνει πως ο δικέφαλος του Βορρά έχει τα κονέ» για να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή. Πως «μπαίνουν» στην εξίσωση Κάνιας και Κρέσπο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ για να καθίσει στην θέση του Μανόλο Χιμένεθ. Κι άρχισαν όπως είναι φυσικό τα «σενάρια». Αυτόν θέλει ο Μαρίνος, εκείνος θ’ αναλάβει τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, θα συνεργαστούν ο Νίκος με τον Ντίνο  και όλα τα υπόλοιπα.

Δεν είναι «μυστικό» ότι ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων θέλει να δει τον Τίμο Πούκι να φορά την φανέλα της Ένωσης. Τον ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν είχε το «μαρούλι» για να κάνει την μεταγραφή.

Η πρώτη κουβέντα (μεταγραφική εννοείται) που είπε ο Μαρίνος στον τίγρη ήταν το όνομα του Φινλανδού. «Πούκι» αναφώνησε ο νέος κόουτς της Ένωσης και ο 28χρονος επιθετικός έγινε από το… πουθενά ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Ο Πούκι θα φύγει από την Μπρόντμπι καθώς δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Δανίας. Κι αυτό είναι «βολικό» για την ΑΕΚ, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσει τους Δανούς.

Έλα όμως που δεν είναι όλα «ρόδινα» στην προσπάθεια της Ένωσης για τον έμπειρο σέντερ φορ κι αυτό έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ. Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει καλά τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Και ξέρετε καλά πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Η «πηγή» που μας έδωσε τις πληροφορίες είναι «γκαραντί» που λέγανε και οι παλιοί. Κι αυτό που μας μετέφερε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ «μπροστά» από την ΑΕΚ σε ότι αφορά την υπόθεση του παίκτη.

Μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο δικέφαλος του Βορρά έχει όλα τα «κονέ» για να κάνει την μεταγραφή ακόμα και αύριο το πρωί. Και το προβάδισμα του ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει (μόνο) με την ικανότητα να προσφέρει ένα (πολύ) καλύτερο συμβόλαιο στον Φινλανδό.

Αυτό που μετράει πολύ φίλοι μου είναι οι σχέσεις που έχουν οι ομάδες με τους ατζέντηδες. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ του Πούκι. Από πού έχουν προκύψει αυτές οι σχέσεις; Εδώ θα σας αναφέρουμε τα ονόματα του Κάνιας και του Κρέσπο. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο μάνατζερ με τον Φινλανδό κι αυτό παίζει τον… ρόλο του.

Για να είμαστε ακριβείς μπορεί να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Λουτσέσκου έχει ενημερωθεί για τον Πούκι και δεν είναι αρνητικός. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ιβάν Σαββίδης δώσει το «οκέι» για την απόκτηση του Φινλανδού τότε ο δικέφαλος του Βορρά θα κάνει την μεταγραφή σε μια μέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ