Νίκησε και τον Διαμαντόπουλο ο Ολυμπιακός…

Νίκησε και τον Διαμαντόπουλο ο Ολυμπιακός…

Η τριπλή σημασία ενός διπλού με αντίπαλο τον διαιτητή που πήγε σε αποστολή αλλά απέτυχε να σταματήσει τον Ποντένσε και την παρέα του.

Του έκλεψαν το ματς στο Καραϊσκάκη με την σφραγίδα της Σταμολέκα. Στα χαρτιά πρώτος ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει για την κλοπή του αιώνα. Η λογική λέει πως στην Εφέσεων το «έργο» θα καταρρεύσει και το ματς θα κριθεί στο γήπεδο.

Εκεί που έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει και απέναντι στους «γκρι» όπως συνέβη με τον Μαρέσκα, όπως είδαμε να συμβαίνει στο ματς που μόλις τελείωσε. Ο Διαμαντόπουλος βλέπετε είναι γνήσιο τέκνο της «εξυγίανσης».

Σε αποστολή ήταν στην Κρήτη για να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Ιδανική η συγκυρία και το πλάνο τους για να… αποτελειώσουν τον Ολυμπιακό. Μετά την Σταμολέκα ο Διαμαντόπουλος που προσπάθησε είναι η αλήθεια πολύ αλλά βλέπετε ο Ποντένσε και η παρέα του δεν σταματιέται.

Απέτυχε ο Διαμαντόπουλος αλλά μην γελιέστε. Έτσι θα πάει το «εργο» μέχρι το τέλος. Το πλάνο είναι να σταματήσουν τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο.

Η «τρόικα» έχει αναλάβει ξανά. Θα πέφτουν κάτω, θα κερδίζουν στα χαρτιά ματς και θα κάνουν τα πάντα για να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα. Όσο όμως ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είναι γερός, δυναμώνει και βελτιώνεται συνεχώς θα έχουν… θεματάκια. Και οι Διαμαντόπουλοι θα βγαίνουν νοκ-άουτ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ