Ούτε ένα φιλικό δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν

Ούτε ένα φιλικό δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν

Η ΕΠΟ της εξυγίανσης κατάφερε να βρεθεί στριμωγμένη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν.

Εδώ δεν μπορούν να αλλάξουν τους κανονισμούς που έχει ζητήσει η FIFA από τον προηγούμενο Φεβρουάριο, θα κλείσουν φιλικό παιχνίδι για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου;
Η ΕΠΟ της εξυγίανσης αυτή τη φορά το «τερμάτισε» και κατάφερε να αφήσει και τη «γαλανόλευκη» του Μίκαελ Σκίμπε χωρίς φιλικό στις 2/6 και τον εαυτό της κατηγορούμενο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν.

Η ομοσπονδία του «δικού μας ανθρώπου» αρνήθηκε να πάει στην Τουρκία για να δώσει το φιλικό (που είχε κλειστεί από τον Φεβρουάριο) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Και τι αντιπρότεινε; Να έρθει το Ιράν στην Ελλάδα και να γίνει το φιλικό στο γήπεδο του Περιστερίου ή της Νέας Σμύρνης.

Οι Ιρανοί δεν δέχθηκαν και ο Ζήσης Βρύζας που είχε αναλάβει αρχικά τις επαφές βρήκε τον μπελά του. Οι Ιρανοί μόνο τον ουρανό με τα άστρα δεν ζήτησαν όπως να πάρουν αυτοί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα ή να μην υπάρχουν διαφημίσεις για στοίχημα και αλκοολούχα ποτά.

Άκουσαν τις απαιτήσεις αυτές στο Πάρκο Γουδή και έφριξαν. Τι θα έλεγαν μετά στον ΟΠΑΠ, μέγα χορηγό της ΕΠΟ και την Amstel που είναι υποστηρικτής της Ομοσπονδίας; Συγγνώμη αλλά δεν θα διαφημιστείτε;

Μπήκε στη μέση και η εταιρία που διαχειρίζεται τα φιλικά των Ιρανών και το γλυκό έδεσε.
Το κατάφερε λοιπόν και αυτό η Ομοσπονδία και αντί να βάλει στα ταμεία της λεφτά από το παιχνίδι, να κινδυνεύει να μπει μέσα και 200.000 ευρώ αν γινόντουσαν όσα ζητούσε το Ιράν.

Το φιλικό λοιπόν, δεν θα γίνει και το Ιράν άρχισε τις απειλές για προσφυγή στη FIFA. Πώς θα πάει να παίξει με το Μαρόκο στις 15 Ιουνίου, στο πρώτο του παιχνίδι για το Μουντιάλ χωρίς προβα τζενεράλε στα πόδια του;

Καλά ξεμπερδέματα εκεί στο Γουδή.

Υ.γ. Να δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό των 7.000 ευρώ το μήνα (και όχι 5.250 όπως γράφτηκε) προσπαθεί το τελευταίο διάστημα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης. Δεν είναι και λίγο κοτζάμ FIFA να κάνει λόγο στην πρόσφατη ανακοίνωση της για αποτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική. Κάπως πρέπει να φανεί ο «τζακ» και άρχισε και παίρνει επιλεγμένα τηλέφωνα σε ιστοσελίδες και δίνει τις θέσεις της ΕΠΟ, στο φιάσκο με το φιλικό με το Ιράν. Αυτό θα πει εξυγίανση….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ