Έφαγε… πόρτα η σύζυγος του Βασίλη Γκαγκάτση

Έφαγε… πόρτα η σύζυγος του Βασίλη Γκαγκάτση

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η προσφυγή της για επαναπρόσληψη στην ΕΠΟ.

Σεπτέμβριος 2015, η σύζυγος του Βασίλη Γκαγκάτση, Βιβή (κατά κόσμον Ακριβή Δενδρινού) απολύεται από την ΕΠΟ στην οποία εργάζονταν από τον Οκτώβριο του 1985, από τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Μία απόλυση που πολλοί τη χαρακτήρισαν «εκδικητική» από τον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας προς τον πρώην συνεργάτη του ενώ από την πλευρά της ΕΠΟ υποστήριζαν ότι έπαιρνε πολλά χρήματα, περίπου 4.500 μεικτά.

Τι να πουν και οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ της εξυγίανσης φέτος, που παίρνουν 7.000 ευρώ.
Η σύζυγος του νυν γενικού διευθυντή της Super League λοιπόν, προσέφυγε στα δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη της ήταν παράνομη και ζητούσε την επαναπρόσληψη της.

Δεν τα κατάφερε όμως, αφού η απόφαση που πάρθηκε πρόσφατα δεν την δικαιώνει.
Άλλοι τρεις πρώην υπάλληλοι της ΕΠΟ, όμως, έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Ο λόγος για τον Χρήστο Υφαντή, τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Γιάννη Φαρφαρέλη οι οποίοι απολύθηκαν επί εποχής ΠΔΕ.

Ο πρώτος τον Δεκέμβριο του 2016, ο δεύτερος τον Μάρτιο του 2017 και ο τρίτος τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, λίγο πριν αναλάβει ο «δικός μας άνθρωπος» Βαγγέλης Γραμμένος.

Και οι τρεις ζητούν την επαναπρόσληψη τους, οι υποθέσεις τους έχουν συζητηθεί και περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ