Τι ζητάει ο Ερυθρός Αστέρας για τον «ελεύθερο» Ντράγκοβιτς – Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση στους Σέρβους

Τι ζητάει ο Ερυθρός Αστέρας για τον «ελεύθερο» Ντράγκοβιτς – Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση στους Σέρβους

Ο 33χρονος Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς μπήκε στην συζήτηση για τον Ολυμπιακό. Η περίπτωση του όμως δεν είναι απλή.

Στο προσκήνιο και ο Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς για τον Ολυμπιακό που αναζητά δύο κεντρικούς αμυντικούς ως το τέλος του Γενάρη.

Ο πολύπειρος Αυστριακός (100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα) που ίσως κάποιον να θυμούνται το όνομα του από το καλοκαίρι του 2017, όταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν τον πρόσφερε στον Ολυμπιακό μέσα στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή-ρεκόρ του Παναγιώτη Ρέτσου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Περιστέρι και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Είναι στην Σερβία από το καλοκαίρι του 2021, αφήνοντας πραγματικά το σημάδι του στην Ζβέζντα (121 συμμετοχές -5 γκολ). Και τα καταφέρνει ακόμη τόσο καλά που έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο του στο Βελιγράδι έχει μαζέψει γύρω του μπόλικές ομάδες που καλοβλέπουν την απόκτηση του. Πρώτη και καλύτερη; Η Μπεσίκτας που σύμφωνα με όσα λένε στην Τουρκία τα «βρήκε» μαζί του για συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Ο Ερυθρός Αστέρας όμως δεν τον δίνει δίχως αντάλλαγμα.

Προβάλει σημαντικές οικονομικές αξιώσεις. Είπε όχι σε 700.000 ευρώ που τους προσέφεραν οι Τούρκοι για να τον αφήσουν από τώρα να αλλάξει φανέλα. Με βάση τις ίδιες πηγές οι αξιώσεις του Ερυθρού Αστέρα είναι της τάξης του 1,5 εκατ ευρώ. Ποσό που για παίκτη που μένει ελεύθερος σε τρεις-τέσσερις μήνες είναι μάλλον εξωφρενικό. Φυσικά και τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο που καλοκοίταξε ο Ολυμπιακός πριν από μέρες και που βρίσκεται πάνω-κάτω στον ίδιο παρονομαστή (34, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) η Αταλάντα δεν τον δίνει με λιγότερα από 2 εκατ ευρώ. Ούτε φυσικά ας πούμε ο Ολυμπιακός θα έδινε αύριο δωρεάν, τον «ελεύθερο» το καλοκαίρι Μαντί Καμαρά. Έτσι είναι η αγορά του Γενάρη.

Και αυτό είναι το status για παίκτες που στις ομάδες τους παίζουν και παραμένουν πρωταγωνιστές. Αν δίνει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ ευρώ για τη μεταγραφή του Αυστριακού; Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Η αίσθηση που υπάρχει όμως είναι ότι η λίστα των Ερυθρόλευκων είναι γεμάτη από ονόματα και ιστορίες που μπορεί να εξελίσσονται ταυτόχρονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ