Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Ματίας Αλμέιδα έριξε «ρουκέτα»- «Αν μείνω…»

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Ματίας Αλμέιδα έριξε «ρουκέτα»- «Αν μείνω…»

Η δήλωση του Ματίας Αλμέιδα που πέρασε κάτω από το… ραντάρ χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την έριξε την… ρουκέτα του χθες βράδυ ο Ματίας Αλμέιδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρά ταύτα δεν φάνηκε να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία, είτε γιατί μπορεί να θεωρήθηκε πως ο Αργεντινός είπε κάτι δίχως ουσιαστικό περιεχόμενο, είτε γιατί ο επικοινωνιακός μηχανισμός της Ένωσης δεν ήθελε επ ουδενί την αναδειχθεί ως θέμα.

Ρωτήθηκε ο Αργεντινός προπονητής για τον Χατζησαφί –που χθες αγωνίστηκε ως στόπερ- του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν. Ρωτήθηκε αν τέλος πάντων θεωρεί πως ο Χατζησαφί μπορεί να συνεχίσει να είναι μέρος της ομάδας που ο Αργεντινός έχει φτιάξει εδώ και κοντά δύο χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τον αξιόπιστο Ιρανό; «Εχει συμβόλαιο αυτό τη στιγμή. Θέλω να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν. Να δω πώς θα τελειώσουμε. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι είναι σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Κάθε ένας που τελειώνει το συμβόλαιό του θα πρέπει να δείξει ότι αξίζει. Ο Χατζισαφί είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Αν μείνω στην ΑΕΚ έχει πιθανότητες να συνεχίσει».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πιο μεγάλο κέρδος

Ναι, το «αν μείνω στην ΑΕΚ» δεν ήταν για τον Ιρανό. Για τον εαυτό του το είπε ο Ματίας Αλμέιδα και πραγματικά προκάλεσε την εύλογη απορία. Μπορεί δηλαδή και να μην μείνει; Νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ πως υπέγραψε μαζί του, τον Ιανουάριο του 2023. Θεωρητικά δηλαδή δεσμεύεται για την επόμενη 4ετία. Και μιας και απολαμβάνει της αποδοχής του κλαμπ αλλά και του κιτρινόμαυρου κοινού, είναι πραγματικά παράξενη η χθεσινή του δήλωση. Δεν βγαίνει από το στόμα κάποιου που έχει αποφασίσει ότι τα επόμενα χρόνια της ζωής του θα τα περάσει σε συγκεκριμένα… χρώματα.

Υπάρχει λοιπόν σκέψη αποχώρησης του Αργεντινού από την Ένωση; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι η χθεσινή του ατάκα, παραξένεψε αρκετούς. Διότι ο Αλμέιδα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Και τόσο επικοινωνιακός που δύσκολα μπορεί να του ξεφύγει κάποια ατάκα που θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Έχει κάνει καλή δουλειά στην ΑΕΚ. Κουβαλά ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο. Δεν είναι παράλογο κάποιος, κάποιοι να τον έχουν ήδη κατά νου στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως δεν είναι παράλογο κάποια στιγμή να θελήσει και εκείνος να δοκιμάσει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ας μείνουμε προς το παρόν στη χθεσινή ατάκα. Και βλέπουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ